INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Austria anunță înainte de meciul cu România: „Nu avem încă ritm și voi schimba probabil câțiva jucători”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 11:39 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 11:47

Selecționerul Austriei, Franco Foda, va alinia o echipă diferită la Klagenfurt contra României, față de cea din fața Norvegiei, echipă pe care a învins-o cu 2-1. „Mai întâi să ne recuperăm și apoi să aleg cea mai bună formulă pentru a câștiga și luni”.

Favorita grupei noastre din Liga B a Nations League îl pune în gardă pe Mirel Rădoi. Austria vrea să repete succesul de aseară din Norvegia (2-1), deși îi lipsesc unii titulari importanți, printre care Alaba și Arnautovici, iar Hinteregger s-a accidentat la gleznă la Oslo și a fost înlocuit. „Trebuie să ne concentrăm pe duelul cu România de la Klagenfurt și să ne recuperăm forțele. Voi încerca să trimit în teren cea mai bună formulă ca să învingem și luni”, a anunțat selecționerul Franco Foda.

„Normal să nu fie 100%”

Acesta a dezvăluit că va opera câteva modificări și e destul de probabil, susține presa austriacă, să vedem o echipă cu destule noutăți. „Voi înlocui unu sau mai mulți titulari, din cauză că jucătorii sunt încă în faza de acumulare a pregătirii. Nimeni nu are ritmul potrivit. Ceea ce am lucrat până acum la antrenamente a dat roade și sper să confirmăm contra României. Este normal să nu fie sută la sută, având trei-patru antrenamente în ultimele trei săptămâni și fără amicale în picioare”. 

Echipa a jucat bine cu Norvegia, care era neînvinsă de patru ani pe teren propriu. Am pus-o sub presiune din start și nu am lăsat-o să-și facă jocul.
- Franco Foda, selecționer Austria

Citește și alte știri despre Liga Națiunilor:

România - Irlanda de Nord 1-1. Mirel Rădoi și Ianis Hagi, luați în colimator: „Schimbări proaste!” + „Prea puțin din partea lui”

VIDEO Alexandru Maxim, răspuns acid pentru Marica: „Să lăsăm ironiile, fotbalul e mai simplu la televizor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
thebluestlion
thebluestlion  •  05 Septembrie 2020, 15:40

Cred că vor avea un meci greu cu noi. Un pic de talie în plus e necesară, Crețu și unul dintre Nede și Burcă (dacă nu chiar ambii) ar rezolva problema.

178615610570641
Stefan Popa  •  05 Septembrie 2020, 14:38

Cel puțin 2-0 pentru Austria cred ca va fi, mai ales după ce au câștigat in fața Norvegiei (aceasta din urmă avându-l și pe Halland in atac) cu 2-1. Evident ca și Radoi va așeza altfel echipa României in teren: 4/3/2/1. Acel 1 fiind Alibec care va aștepta mingi lungi din partea mijlocului nostru: Stanciu, Hagi, Deac. Apărarea nu va fi schimbată deși se impune înlocuirea lui Toșca. De data asta se va remarca Tătărușanu care a cam șomat aseară, fiind obișnuit cu asta la Lyon.

109620883845176
Gabriel Topai  •  05 Septembrie 2020, 12:40

Bate Romania la voi ca la coasa, castigam grupa asta fluierand.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează