INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Aventura lui Thomas Tuchel la Bayern se apropie de sfârșit

Thomas Tuchel nu se simte bine / Foto: Imago Images
Thomas Tuchel nu se simte bine / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 20:49 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 21:29

Tabloidul Bild scrie că relația lui Thomas Tuchel cu jucătorii importanți s-a degradat considerabil și nu întâmplător a început să vorbească despre o nouă provocare, în Anglia sau în Spania, chiar după ce Jurgen Klopp a anunțat că se desparte de Liverpool și Xavi de Barcelona.

Zilele lui Thomas Tuchel la Bayern sunt numărate - susține tabloidul Bild. Indicii? Suficiente. Conform publicației amintite, conducerea este nemulțumită de cum arată jocul echipei, chiar dacă e „în cărți” și-n Bundesliga, locul secund, la două puncte de liderul Bayer Leverkusen, și-n Liga Campionilor.

Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari, la două ore după ce ilfovenii au anunțat despărțirea de Ilie Poenaru
NUMIRE
Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari, la două ore după ce ilfovenii au anunțat despărțirea de Ilie Poenaru

Thomas Tuchel a pierdut o bună parte a vestiarului, din cauza disensiunilor cu trio-ul Kimmich - Muller - Goretzka

Nici Tuchel nu-i mulțumit, chiar le-ar fi reproșat-o jucătorilor într-o discuție în vestiar: „Nu văd la voi acea energie pe care mi-aș dori-o”. Bild dezvăluie că tehnicianul german ar fi pierdut o bună parte a vestiarului, în frunte cu trio-ul Joshua Kimmich - Thomas Muller - Leon Goretzka. Trei internaționali cu foarte mare influență asupra coechipierilor.

Pe Kimmich l-a criticat în foarte multe rânduri, pe Muller l-a redus la statutul de rezervă, iar Goretzka nu mai este sigur nici el de locul său în echipă. Astfel că relația cu ei s-a degradat considerabil.

Thomas Tuchel lasă senzația că nu ține cu dinții de contract

Pe de altă parte, în  ciuda unui contract scadent în 2025, Tuchel lasă tot mai des de înțeles că nu ține cu dinții de acordul pe care l-a semnat în martie anul trecut. Dimpotrivă.  

Recent, în cursul unei vizite la un fanclub al grupării bavareze, el a susținut că în Germania nu se simte apreciat așa cum a fost în Premier League, când a pregătit-o pe Chelsea. Mai mult, a afirmat că l-ar tenta o nouă provocare în străinătate.

Și asta tocmai în contextul anunțurilor făcute de Jurgen Klopp și de Xavi Hernandez. Primul a dezvăluit că o va părăsi pe Liverpool la finele sezonului în curs, celălalt a ieșit și a spus că pleacă de la Barcelona în vară.

VIDEO. Thomas Tuchel: „Asta face Kane de peste un deceniu, o are în sânge”

Mai puteți citi:

Slavia Praga l-a împrumutat pe Andres Dumitrescu în Superliga, la 6 luni de când îl transferase

Veste-șoc în Turcia » La 48 de ore de când i-a terorizat pe Niță și Sorescu, anunță că vrea să se retragă: „Ce văd nu e amuzant"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Maradonatu
Maradonatu  •  01 Februarie 2024, 09:02

Ăsta e un tip de o duritate ieșită din comun. Sportul nu e război!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează