INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE Ferran Torres, noul jucător al Barcelonei » Clubul a făcut anunțul

Ferran Torres
Foto: Imago
Ferran Torres Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 15:47 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 15:55

Ferran Torres (21 de ani) este noul fotbalist al Barcelonei, anunțul fiind făcut pe pagina oficială a clubului.

UPDATE 15:40 » Barcelona a anunțat transferul lui Ferran Torres

Catalanii au oficializat transferul lui Ferran Tores, mijlocaș pentru care vor achita 65 de milioane de euro.

„Sunt fericit să anunț că mă alătur clubului. Ne vedem curând”, au fost primele cuvine ale mijlocașului după ce a semnat cu Barcelona

Acesta va fi prezentat în fața suporterilor și a presei luni, 3 ianuarie, înainte de antrenamentul catalanilor programat la ora 14:00.

Știre inițială: Barcelona, avertizată înaintea transferului lui Torres:

Torres, care îi va costa pe catalani 65 de milioane de euro, este văzut ca un transfer bun pentru Barcelona, însă nu e clar încă pe ce post va evolua.

Alertă COVID-19 la Barcelona » Două cazuri pozitive depistate în doar câteva ore
LA LIGA
Alertă COVID-19 la Barcelona » Două cazuri pozitive depistate în doar câteva ore

„Este un jucător foarte versatil. Am îndoieli în ceea ce privește postul pe care îl poate folosi Xavi. Se descurcă foarte bine ca atacant, poate Xavi îl va plasa acolo. În națională are mare succes, așa că aștept să văd pe ce poziție va fi folosit la Barcelona. 

El dă un alt randament în atac. Ferran este puternic în duel unu la unu și este, de asemenea, un mare marcator, ceea ce m-a surprins”, a spus Alvaro Benito, fost fotbalist spaniol, potrivit AS.

  • Getafe și Real Madrid sunt echipele pentru care a evoluat Benito în Spania, reușind să și câștige un titlu de campion cu gruparea blanco în 1997.

Gustavo Lopez: „O fi văzut Pep ceva”

Fostul fotbalist argentinian Gustavo Lopez a comentat și el transferul lui Torres la Barcelona și are îndoieli cu privire la modul în care acesta se poate adapta la jocul catalanilor, unul similar cu cel al lui Pep Guardiola la Manchester City, unde Ferran nu s-a impus.

„Știm ce vrea Xavi și care este stilul lui, dar rămâne de văzut ce rezultate va obține. Am îndoieli în privința întregului lot și a poziției pe care va juca fiecare. Dacă Guardiola considera că Ferran Torres va juca un rol bun pentru el, l-ar avea în continuare la City.

O fi văzut ceva care nu i se potrivește. Mi se pare un fotbalist bun, care îi poate oferi ceva care Barça are nevoie, dar este încă o enigmă”, a spus și Lopez.

Gustavo Lopez a jucat în cariera sa la echipe precum Independiente, Real Zaragoza, Celta Vigo și Cadiz. Are un titlu și o cupă câștigate în Argentina, pentru care a și jucat în națională în 29 de meciuri

17 goluri și 5 pase decisivea reușit atacantul spaniol în 43 de meciuri la Manchester City

Ferran Torres a trecut vizita medicală

Internaționalul spaniol a trecut luni dimineață vizita medicală. 

„Sunt fericit”, le-a spus atacantul jurnaliștilor catalani, la ieșirea din spital. A continuat testele fizice la centrul sportiv al Barçei și va semna mai târziu contractul valabil până pe 30 iunie 2027. Va fi prezentat marți pe „Camp Nou”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Newcastle n-a trecut neobservat: „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

Ales „Antrenorul anului” în România, Mircea Lucescu a fost premiat și în Ucraina » A luat trofeul pentru cel mai bun tehnician

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează