INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Alertă COVID-19 la Barcelona » Două cazuri pozitive depistate în doar câteva ore

Dani Alves, Barcelona // foto: Imago Images
Dani Alves, Barcelona // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 22:37 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 23:06

Barcelona a anunțat că stoperul Clement Lenglet (26 de ani) și fundașul dreapta Dani Alves (38) au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

În această seară, presa din Spania a anunțat că testul COVID-19 al fundașului central Clement Lenglet a avut un rezultat pozitiv. Vestea a fost confirmată de club abia peste câteva ore, FC Barcelona comunicând însă că nu doar Lenglet a avut un test pozitiv. La fel s-a întâmplat și în cazul veteranului Dani Alves.

Clement Lenglet și Dani Alves, infectați cu COVID-19 

„Clement Lenglet și Dani Alves au fost testați pozitiv cu COVID-19 și nu vor participa la antrenamentul de mâine. Jucătorii respectivi se simt bine și sunt în izolare, acasă”, se arată în comunicatul Barcelonei.

Așadar, Lenglet nu va putea juca în meciul cu Mallorca, programat duminică, 2 ianuarie. Dani Alves nu ar fi putut juca oricum, din moment ce nu a fost încă înregistrat de Barcelona. Acest lucru urmează să se întâmple în primele zile ale anului 2022.  

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lewandowski a ratat și titlul de „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards » 9 premii decernate la Dubai

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează