INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Dennis Man, Parma

FOTO: Imago Images
Dennis Man, Parma FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 19:51 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 20:20

Interesul celor de la Galatasaray pentru Dennis Man (23 de ani) continuă să fie actual, potrivit presei din Parma. Cu o săptămână înaintea deschiderii ferestrei de transferuri în Italia, negocierile au fost reluate.

Nemulțumit de timpul de joc care îi e oferit la Parma, Dennis Man ar putea lua calea Turciei în ianuarie. Galatasaray, clubul la care mai activează românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, este interesat de serviciile mijlocașului dreapta. 

Turcii l-au contactat de mai multe ori pe Javier Ribalta, directorul general al clubului gialloblu, dar negocierile au stagnat în momentul în care s-a ajuns la pretențiile clubului italian. 

Parma, care a plătit 13 milioane de euro pentru Man în urmă cu un an, nu e dispusă să renunțe la jucător pentru mai puțin de 10 milioane. Galatasaray, în schimb, propune un împrumut cu obligație de cumpărare la finalul sezonului, pentru 8 milioane de euro.

Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”
TURCIA
Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”

Galatasaray și Parma au reînceput negocierile pentru Dennis Man 

Se pare că apropierea perioadei de transferuri a reaprins discuțiile între cele două părți. SportParma, publicație apropiată de clubul din Serie B, scrie astăzi că „negocierile stagnaseră, dar acum au fost reluate, în special pentru că nu există oferte mai bune pe numele fotbalistului”.

Jurnaliștii din Parma mai scriu că „viitorul lui Dennis Man este puternic în balanță” și că „decizia finală îi revine președintelui Krause: va păstra o «bijuterie» de 13 milioane de euro pe bancă sau o vinde pentru o sumă semnificativ mai mică decât cea plătită acum 12 luni, provocând astfel o pierdere senzațională?”

Dennis Man nu joacă. E o situație neplăcută pentru el. Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face. Vom vedea ce ne aduce Moșul

- Victor Becali, consilier la firma de impresariat care-l reprezintă pe Man

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 partide și a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Neymar a plătit aproape 3 milioane de euro pe noua lui reședință din afara Franței

Fără reacție! Marius Șumudică, nicio șansă în fața lui Fenerbahce » Ultimul loc în 2021

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  28 Decembrie 2021, 14:11

Prea multi prosti nu pot dormi noaptea din cauza lui Gigi sau Giovani,ca au vandut petarde,ca s-au luat bani prea multi,ca e nulitate,ca iese Parma in pierdere sau castig!

observator_federal
observator_federal  •  28 Decembrie 2021, 09:57
Postat de calinescu_ pe 27 Decembrie 2021, 21:46

Tzeparii Romanieii !!! Gigi si Hagi ....!!!

Și presa gigistă, care consumă superlative și asemănări cu mari fotbaliști DOAR pentru ”perlele false” ale lui Gigi... și pornește avalanșa zvonurilor cu întrebări de felul ”credeți că Dennis Man poate juca la...” amplificate apoi de suratele din țară sau de afară, încât au najuns acum Mutu, Sabău, Rădoi, Hagi și mulți alții să aibă pe conștiință declarațiile favorabile preluate de presa din țara în care s-au transferat respectivii fotbaliști ... Pe bune, jurnaliștii noștri ”tari în pix” nu au fost în stare să observe viteza (extraordinară!) și calitățile lui Mihăilă decât în momentul în care a ajuns la Parma... Mă uitam în Transfermarkt - altă trompetă propagandistică FCSB - DOAR ÎN ANUL TRECUT valoarea lui Florin Tănase a cresut cu încă 2,5 meleoane (acum e cel mai valoros din Liga 1, cu 5,5 meleoane), Darius Olaru a crecut de la 2 la 4 meleoane, Octavian Popescu de la 350 mii la 1,9 meleoane (!!), Ianis Stoica de la 150 mii la 850 mii ... Am revăzut bursa zvonurilor (inclusiv cele publicate de Transfermarkt) și m-am oprit la câteva doar -lista e prea lungă- când Dennis Man era urmărit și posibil transferat de Monaco, Feyenord, Milan, Lazio, Zenit, Fiorentina, Manchester United, Sevilla etc. Un mare deserviciu făcut fotbalului românesc și, chiar dacă nu pare așa, și fotbaliștilor în cauză. Păi Dennis Man -delicat și aproape oripilat de duelurile prea fizice ori de eforturile în joc care îi pot afecta estetica frizurii- ce să caute în campionatul Turciei???

c23665
c23665  •  28 Decembrie 2021, 00:57
Postat de observator_federal pe 27 Decembrie 2021, 21:00

Italienii au plătit 13 milioane euro pe Dennis Man?? Nu 11?

Deocamdată nu au platit nimic. Banii se dau în trei ani. La fel ca în cazurile Cicaldau si Morutan. De aceea vor să vanda cu suprapret.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează