INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”

Olimpiu Moruțan, în Galatasaray - Antalyaspor // foto: Facebook @ Galatasaray
Olimpiu Moruțan, în Galatasaray - Antalyaspor // foto: Facebook @ Galatasaray

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 20:05 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 20:22

Necati Ates (41 de ani), antrenorul secund de la Galatasaray, spune că așteptările de la Olimpiu Moruțan (22) sunt mari în cadrul clubului.

La finalul meciului dintre Galatasaray și Antalyaspor, scor 2-0, în care Olimpiu Moruțan a fost aruncat în luptă în minutul 74, Necati Ates, „secundul” lui Fatih Terim la formația roș-galbenă, a vorbit despre adaptarea mijlocașului transferat de la FCSB.

Reproșuri pentru Iachini, din tabăra lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”
ITALIA
Reproșuri pentru Iachini, din tabăra lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Antrenorul secund de la Galatasaray, despre Olimpiu Moruțan: „Suntem mulțumiți de el” 

Ates, care l-a suplinit pe „principalul” Fatih Terim, a spus, potrivit Sabah Spor, că „Moruțan este un jucător bun, tânăr, pe care l-am cumpărat de bunăvoie. Avem așteptări mari de la el, toată lumea are. Antrenorul nostru îi dă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el, de toți jucătorii noștri”.

Cu Antalyaspor, Moruțan a fost introdus pe teren în minutul 74. În cele aproximativ 20 de minute petrecute pe teren, românul a atins mingea de 8 ori, a pasat de 5 ori (de fiecare dată precis) și și-a trecut în cont o pasă-cheie.

Transferurile nu s-au încheiat la Galatasaray. Se va vorbi mereu despre ele. Dacă antrenorul consideră că e necesar, vom face transferuri. Schimbările vor continua, vor avea loc. 

- Necati Ates, antrenor secund Galatasaray

De la transferul la Galatasaray, Moruțan a înscris 3 goluri și a oferit 3 pase decisive, într-un total de 21 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League

Jack Grealish, despre viața la Manchester City: „A fost mult mai dificil decât am crezut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  26 Decembrie 2021, 08:18

In Brazilia pe plaja gasesti 100 de morutani si inca gratis! La fel ca mai toate sperantele astea de ne sunt prezentate zilnic. Antrenori de chiftele si fotbalisti la fel. Urmatoarea teapa e Miculescu ... cica 1 milion ))) cind se ternina cu regula under 21 sa vedem unde joaca... la o nunta sau vreun botez

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  26 Decembrie 2021, 07:22
Postat de klauz pe 26 Decembrie 2021, 06:43

Vasile Morutan nu are nici o treaba cu fotbalul... Nu are nici macar fizic de sportiv, cu piciorusele alea scurte si strambe, cu pliscul lui de ciudat, cu alergatul lui de parca sta.

Bine că nu l-am lăudat femeia de serviciu sau paznicul! Așaaaa, secundul cu portarii e altceva! E un fel de murinho, nu!?...vai de noi!!

klauz
klauz  •  26 Decembrie 2021, 06:43

Vasile Morutan nu are nici o treaba cu fotbalul... Nu are nici macar fizic de sportiv, cu piciorusele alea scurte si strambe, cu pliscul lui de ciudat, cu alergatul lui de parca sta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează