INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Reproșuri pentru Iachini, din tabăra lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Dennis Man, într-un meci cu Frosinone // foto: Imago Images
Dennis Man, într-un meci cu Frosinone // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 17:52 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 18:30

Victor Becali (60 de ani), consilier la firma de impresariat care-l reprezintă pe Dennis Man (23), a comentat situația clientului său, cu puține minute jucate în acest sezon la Parma. 

La finalul lunii noiembrie, când Parma l-a demis pe Enzo Maresca și l-a numit antrenor principal pe Giuseppe Iachini, Dennis Man a crezut că va avea parte de un nou început. Totuși, cele 5 meciuri jucate de Parma de atunci au arătat că mijlocașul român are mai degrabă un rol de rezervă la formația gialloblu.

Giuseppe Iachini l-a utilizat pe Man în doar 3 dintre cele 5 meciuri jucate de Parma sub comanda sa, dar românul nu a fost niciodată integralist. Și nici nu a contribuit decisiv la vreun gol, Parma înscriind o singură dată în cele 3 meciuri în care el a fost pe teren!

Galatasaray - Antalyaspor 2-0 » Prima victorie în campionat după două luni pentru echipa lui Cicâldău & Moruțan
GALATASARAY - ANTALYASPOR 2-0
Galatasaray - Antalyaspor 2-0 » Prima victorie în campionat după două luni pentru echipa lui Cicâldău & Moruțan

Victor Becali, despre situația lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Situația nu-l mulțumește pe Man, iar Victor Becali, unul dintre membrii echipei care-l reprezintă pe Man, i-a bătut obrazul antrenorului de la Parma.

„Nu joacă. Asta e. Sigur, e o situație neplăcută pentru el. Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face. Vom vedea ce ne aduce Moșul”, a declarat Becali la Sport Total FM.

Sub comanda lui Giuseppe Iachini, Dennis Man a jucat cu Brescia (0-1) 59 de minute, cu Ascoli (0-0) 69 de minute și cu Perugia (1-1) pentru 15 minute. În schimb, cu Como (1-1) și Alessandria (2-0) a fost rezervă neutilizată.

Parma ocupă locul 13 în Serie B, cu 23 de puncte adunate în 18 meciuri. Primul loc care asigură accederea în play-off-ul de promovare, 8, este ocupat de Frosinone, cu 28 de puncte.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 partide și a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cadiz a găsit înlocuitor pentru Andone » Aduce un jucător de la Barcelona după ce a renunțat la român

Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  26 Decembrie 2021, 05:02

Deci ...Giovanni, Ion si Victor....antrenorul e slab, da ? nu? ...nu stim. Deci : " În primul an, a câștigat Serie B italiană, iar în prima divizie a creat „Brescia Romena”, transferându-i pe Hagi (de la Real Madrid), Răducioiu (Verona), Sabău (Feyenoord), și Mateuț (Zaragoza)". Buuuunnnn....."În sezonul următor de Serie A, pe lângă Sabău, Mircea Lucescu a adus un alt român, Dănuț Lupu. Din păcate, trupa lui „Il Luce” a avut un sezon modest, clasându-se ultima la finalul celor 34 de etape"......PAI CUM ???? Cu asemenea fotbalisti, sa retrogradezi, sa promovezi...si tot asa ???? CUM ???? Ziiii bre Nea Ovi, ca eu nu inteleg....glumesc....inteleg....este fix la nivelul SIR ALEX FERGUSSON...FIX ACOLO.

853246084756615
Marcel Popa  •  25 Decembrie 2021, 20:01

Cum zicea Gigi;este copil cuminte Denis ,tatal lui, are grija de el.Din pacate ,nu este bun nici de serie b .Cel de la Craiova la fel.Doua tepe ,marca Giovani.

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Decembrie 2021, 19:41

Nu cred ca mai prinde vreodata echipa.Poate doar daca se transfera in serie C.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează