INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cadiz a găsit înlocuitor pentru Andone » Aduce un jucător de la Barcelona după ce a renunțat la român

Luuk de Jong // FOTO: Imago
Luuk de Jong // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 18:18 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 18:19

După ce a decis să renunțe la Florin Andone, Cadiz va aduce un atacant de la Barcelona.

Aflată de pe locul 19, cu 14 puncte, Cadiz caută un om de gol, iar șefii clubului vor să-l aducă pe olandezul Luuk de Jong, anunță Mundo Deportivo.

Șumudică s-a întors pe Twitter, după egalul cu Kayseri » Întrebarea la care a ținut să răspundă: „Am fost forțat să o fac”
TURCIA
Șumudică s-a întors pe Twitter, după egalul cu Kayseri » Întrebarea la care a ținut să răspundă: „Am fost forțat să o fac”

Cadiz îl înlocuiește pe Florin Andone cu Luuk de Jong

Atacantul de 31 de ani este împrumutat de Sevilla la Barcelona, până la finalul sezonului, dar nu întră în planurile lui Xavi. Antrenorul catalanilor i-a transmis că nu va mai juca la formația blaugrana, astfel că Barcelona va întrerupe mai repede împrumutul acestuia.

Cadiz a intrat rapid pe fir și a ajuns deja la un acord cu Sevilla pentru ca Luuk de Jong să fie împrumutat în a doua parte a sezonului și mai e nevoie doar de acordul atacantului.

7.500.000 de euroe cota lui De Jong, potrivit transfermarkt

Ajuns la Barcelona pe 31 august, în ultima zi a perioadei de transferuri, De Jong nu s-a impus pe Camp Nou. A bifat doar 12 partide, reușind un singur gol. Sub comanda lui Xavi, olandezul a jucat 103 minute în 3 partide.

De-a lungul carierei, vârul de 1,88 m a mai evoluat la De Graafschap, Twente, Borussia Monchengladbach, Newcastle, PSV Eindhoven și Sevilla.

Florin Andone revine la Brighton 

Aventura lui Florin Andone la Cadiz este pe cale să se încheie. La doar 6 zile după ce românul a înscris unicul său gol pentru „pirați”, la 1-0 cu Albacete în Cupa Regelui, președintele clubului a anunțat că s-a stabilit ca împrumutul lui Andone să fie terminat prematur.

Andone se va întoarce la Brighton, dar pare greu de crezut că echipa din Premier League se va baza pe serviciile sale în a doua parte a sezonului. Atacantul român a jucat foarte puțin în ultimii 2 ani, fiind afectat serios de accidentările suferite la Galatasaray, unde fusese împrumutat. 

Andone nu a fost ajutat de faptul că a călcat strâmb la Cadiz, petrecând alături de 6 coechipieri într-un night-club din Madrid, pe 26 septembrie. Ca urmare, a fost scos din lot pentru următoarea partidă, cu Valencia.

VIDEO Prezentarea lui Luuk de Jong la Barcelona

Citește și: 

Așa arată „dream team-urile” din primele 5 campionate ale Europei! » Ronaldo, Messi, Neymar şi Haaland, marii absenţi!

Buffon dezvăluie ce impact negativ a avut Cristiano la Juventus: „Am pierdut asta cu Ronaldo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinu333
dinu333  •  24 Decembrie 2021, 19:09

Cred ca vor mai trece 30 de ani pana sa apara un atacant roman bun in campionatul spaniol. Acest jucator de fotbal a fost o umbra si asa va ramane. Imi aduc aminte cu placere de Adrian Ilie cand era la Valencia, asteptam cu nerabdare sa vad meciul sau sa aud daca a inscris in meciul respectiv. Acum nici fotbalul nu ma ma mai atrage. Nu am ce sa urmaresc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează