INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică s-a întors pe Twitter, după egalul cu Kayseri » Întrebarea la care a ținut să răspundă: „Am fost forțat să o fac”

Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor 
Foto: Facebook @ Yeni Malatyaspor Kulübü
Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor Foto: Facebook @ Yeni Malatyaspor Kulübü

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 09:59 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 10:19

După remiza cu Kayserispor din etapa 18 a campionatului, scor 2-2, Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul de la Yeni Malatyaspor, a publicat o serie de mesaje pe contul personal de Twitter, justificându-și una dintre deciziile luate pe parcursul meciului.

Yeni Malatyaspor a fost extrem de aproape de a obține prima victorie în campionat după o serie de 7 meciuri în care nu simțise gustul succesului. Echipa lui Șumudică a fost egalată în minutul 90+1 al meciului cu Kayserispor.

După meci, antrenorul român a publicat o serie de mesaje pe contul personal de Twitter. Printre altele, le-a mulțumit fanilor și i-a asigurat că toată lumea luptă pentru ca Yeni să iasă din zona roșie a clasamentului. Ulterior, a explicat de ce a schimbat sistemul în repriza a doua, din 4-2-3-1 în 5-4-1.

Șumudică, revoltat din cauza arbitrajului: „Am pierdut 3 puncte din cauza unei decizii proaste”
TURCIA
Șumudică, revoltat din cauza arbitrajului: „Am pierdut 3 puncte din cauza unei decizii proaste”

Marius Șumudică, după Yeni Malatyaspor - Kayserispor 2-2: „Este extrem de dificil, am luptat din greu” 

„Este dificil pentru jucători, suporteri și club să ratezi o victorie într-o asemenea manieră. Extrem de dificil. Am luptat din greu pentru cele 3 puncte și am fost foarte aproape să părăsim terenul fericiți. Am creat multe ocazii. Acum trebuie să ne revenim și să CREDEM.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au susținut echipa din tribune sau de acasă. Vă asigur că toată lumea dă tot ce are mai bun pentru a vă face fericiți.

Văd niște comentarii care mă întreabă de ce am schimbat sistemul. Am fost forțat să o fac. Kayseri a jucat cu doi atacanți în repriza a doua, cei doi marcatori. Wallace (n.r. - unul dintre fundașii centrali) era accidentat, a depus un mare efort pentru a juca. 

În loc să-l înlocuiesc, am vrut să mai pun un fundaș lângă el, pentru sprijin. Am avut mai multe ocazii în repriza a doua decât în prima, dar am avut ghinion”, a scris Șumudică.

După 18 etape, Yeni Malatyaspor ocupă locul 18 din 20 în Super Liga Turciei, cu doar 15 puncte acumulate. Primul loc deasupra celor retrogradabile este ocupat de Altay, cu 18 puncte.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona vinde în Premier League! Trei cluburi importante se bat pentru semnătura lui Coutinho

Statisticile neputinței » Lionel Messi încheie anul cu un singur gol în Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  24 Decembrie 2021, 11:35

mi-as face cont pe twitter numai ca sa vad ce debiteaza *** asta umflat, inept, incompetent si agramat. A, si mai si crede ca poate sa vorbeasca engleza. E comic rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  24 Decembrie 2021, 11:05

De ce sa nu scrie Sumudica pe twitter cand pana si ianis are cont acolo? Sumudica a fost cooptat de multe echipe, ianis a pacalit una singura...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează