INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Final de drum » Florin Andone, OUT de la Cadiz: „E stabilit”

Florin Andone // foto: Imago Images
Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 12:23 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 12:32

Manuel Vizcaino, președintele lui Cadiz, anunță că Florin Andone (28 de ani) va părăsi echipa din La Liga.

Aventura lui Florin Andone la Cadiz este pe cale să se încheie. La doar 6 zile după ce românul a înscris unicul său gol pentru „pirați”, la 1-0 cu Albacete în Cupa Regelui, președintele clubului a anunțat că s-a stabilit ca împrumutul lui Andone să fie terminat prematur.

Președintele lui Cadiz anunță despărțirea de Florin Andone

„E stabilit ca Florin să plece. Comportamentul și nivelul său de la antrenamente nu lasă loc de interpretări: e un băiat care dă totul, dar în acest moment nu ne poate ajuta așa cum și-ar dori”, a spus Manuel Vizcaino, potrivit Portal Cadista.

Adus de Cadiz în vară, sub formă de împrumut de la Brighton, Andone a adunat doar 4 apariții pentru „pirați”: 3 în La Liga, una în Cupa Regelui. În total, 192 de minute jucate și un gol marcat.

După meciul cu Albacete de acum o săptămână, Andone spunea că „încerc să muncesc mult pentru a fi folosit, să fiu în planurile lui Mister. Golul îmi dă o senzaţie de uşurare şi dorinţa de a continua să muncesc pentru a intra în ritm şi a ajuta echipa”. El nu-și va putea duce planurile la bun-sfârșit, întrucât conducerea a decis să renunțe la serviciile sale.

Florin Andone revine la Brighton 

Andone se va întoarce la Brighton, dar pare greu de crezut că echipa din Premier League se va baza pe serviciile sale în a doua parte a sezonului. Atacantul român a jucat foarte puțin în ultimii 2 ani, fiind afectat serios de accidentările suferite la Galatasaray, unde fusese împrumutat. 

Andone nu a fost ajutat de faptul că a călcat strâmb la Cadiz, petrecând alături de 6 coechipieri într-un night-club din Madrid, pe 26 septembrie. Ca urmare, a fost scos din lot pentru următoarea partidă, cu Valencia.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bilbao - Real Madrid s-a „terminat” în minutul 10 » Benzema a dat recital

Veste tristă din Italia » Vialli n-a scăpat de cancer: „Oaspetele nedorit e și acum cu mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
klauz
klauz  •  24 Decembrie 2021, 18:44

Asa patesc toate echipele care iau romani. Iau tzeapa, intotdeauna. Nu exista calitate fotbalistica, absolut deloc...

maxp
maxp  •  24 Decembrie 2021, 09:30
Postat de grunchfw pe 23 Decembrie 2021, 12:45

te-ai gandi ca un jucator crescut de mic in cu totul al mediu decat cel romanesc o sa fie diferit din punct de vedere al profesionalismului,dar asta nu face fatza nici in liga a doau din spania sau anglia. ce se naste din pisici soareci mananca,andone este roman 100%.

Băiatul a făcut fata in La Liga si chiar si in Premier League, chiar dacă nu cu aceeași eficienta. El e un exemplu de munca si dorința, iar palmaresul sau e de departe cel mai evidenția îl dintre toți atacanții romani aflați in activitate. Ceea ce il face sa nu mai facă fata la fel ca inainte sunt accidentările, deși sincer cred ca nici nu i se da suficient credit. Eu cred ca are sanse să-și revină, ar trebui sa meargă undeva unde sa joace, liga secunda spaniola cred ca l-ar putea relansa.

176901212832165
Dan Petnaise  •  23 Decembrie 2021, 19:29

Băiatul se va întoarce la Națională, chiar dacă habar nu are de fotbal. Acum îi dau dreptate lui Contra.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează