INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Buffon dezvăluie ce impact negativ a avut Cristiano la Juventus: „Am pierdut asta cu Ronaldo”

Buffon și Ronaldo la Juventus / Foto: IMAGO
Buffon și Ronaldo la Juventus / Foto: IMAGO

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 12:19 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 12:51

Gianluigi Buffon (43 de ani) a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus.

Ronaldo a venit la Juventus în 2018. Italienii au plătit 100 de milioane de euro în schimbul lui CR7, celor de la Real Madrid. Principalul obiectiv al mutării: câștigarea trofeului UCL, neîndeplinit în cei trei ani, cât a ținut aventura lusitanului în alb-negru.

Deși a avut în echipă un marcator veritabil cum e Ronaldo, atacantul portughez reușind peste 100 de goluri în toate competițiile în cele 3 sezoane petrecute la Torino, Juventus nu a reușit să câștige Liga Campionilor.

Șumudică s-a întors pe Twitter, după egalul cu Kayseri » Întrebarea la care a ținut să răspundă: „Am fost forțat să o fac”
TURCIA
Șumudică s-a întors pe Twitter, după egalul cu Kayseri » Întrebarea la care a ținut să răspundă: „Am fost forțat să o fac”

Buffon: „Am pierdut ADN-ul de echipă odată cu venirea lui Ronaldo”

„Juventus a avut șansa de a câștiga Liga Campionilor în primul an când a sosit Ronaldo, anul în care eu am plecat la Paris Saint-Germain, însă nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat.

Când m-am întors la Juventus, am lucrat cu Ronaldo doi ani și ne-am descurcat bine împreună, dar cred că Juventus a pierdut acel ADN de a fi o echipă.

Am ajuns în finala Ligii Campionilor în 2017 pentru că eram o echipă experimentată, dar mai presus de toate eram o echipă unită. Am pierdut asta cu Ronaldo”, a declarat Buffon pentru publicația TUDN.com

După ce Juventus nu a reușit să câștige Serie A sezonul trecut, Ronaldo a fost vândut la Manchester United. După plecarea portughezului, câțiva dintre foștii săi colegi de la Juventus au criticat public impactul său în timpul perioadei sale la „Bătrâna Doamnă”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce beau jucătorii de la PSG înainte de fiecare partidă: „E dezgustător! Când am fost la WC după meci, am crezut că sângerez!”

Barcelona vinde în Premier League! Trei cluburi importante se bat pentru semnătura lui Coutinho

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
brazisio
brazisio  •  24 Decembrie 2021, 16:35

Asta e adevarul ca ne place sau nu: juventus nu a fost ajutata de penaldo. Castigau titlul si fara el. In CL au fost eliminati de copii de ajax, lyon si porto echipe sub juve. Au jucat toti pentru el ca sa dea goluri dar echipa a suferit. In ultimul sezon s-a umplut de penaltyuri d'aia a fost golgeter. Acelasi lucrul va fi si la Manchester el va da goluri dar ca echipa vor fi varza.

nebeleizis
nebeleizis  •  24 Decembrie 2021, 15:13
Postat de ripensistu pe 24 Decembrie 2021, 14:47

Cocalardo e o gloaba penala.

Trebe sa fie trist la tine in mansarda ....

ripensistu
ripensistu  •  24 Decembrie 2021, 14:47

Cocalardo e o gloaba penala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează