INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Jack Grealish, despre viața la Manchester City: „A fost mult mai dificil decât am crezut”

Jack Grealish// Foto: IMAGO / PA Images
Jack Grealish// Foto: IMAGO / PA Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 19:54 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 20:01

Jack Grealish (26 de ani) recunoaște că adaptarea la Manchester City a fost „mult mai dificilă” decât se aștepta.

Cel mai scump transfer din istoria Premier League a încheiat anul cu 12 meciuri jucate și doar două goluri marcate pentru campioana Angliei.

Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League
TRANSFER
Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League

Grealish: „A fost mult mai dificil să mă adaptez decât am crezut”

„Cred că m-am descurcat bine până acum, însă mai am multe de oferit. A fost mult mai dificil să mă adaptez decât am crezut la început. Încă lucrez la capitolul adaptare. Am auzit că unii jucători au avut nevoie de un an pentru a se adapta aici, poate că așa va fi și în cazul meu. Vreau să marchez mai mult și să ofer mai multe pase decisive anul viitor.

Standardele atât pe teren, cât și în afară lui sunt nebunești aici. Este incredibil cum se lucrează la Manchester City, de aceea clubul a avut atât de mult success de-a lungul anilor”, a declarat Jack Grealish într-un interviu pentru SkySports.

Grealish a fost lăsat pe banca de rezerve, în ultima partida de campionat, când Man City a învins-o pe Newcastle (4-0). Motivul pentru care internaționalul englez nu a prins niciun minut: mijlocașul a fost surprins părăsind un club de noapte alături de colegul său Phil Foden după victoria în fața lui Leeds (7-0), din urmă cu aproape 2 săptămâni, lucru ce l-a deranjat pe Pep Guardiola.

Deși nu trece printr-o perioadă fastă, Grealish speră să-și ia revanșă în partida de Boxing Day, când Manchester City primește vizita lui Leicester, de la ora 17:00.

Cel mai scump transfer din Premier League

Jack Grealish a fost adus de Manchester City de la Aston Villa în vara anului 2021, pentru 117,5 milioane de euro.

Internaționalul englez a semnat cu „cetățenii” în cea mai mare tranzacție din istoria Premier League. Suma plătită în schimbul său este mult peste vechiul record al lui Paul Pogba. În 2017, United i-a achitat lui Juventus 105 milioane de euro pentru mijlocașul francez.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League

Barcelona are pe listă un jucător de la Ajax » Cum vor catalanii să-l transfere

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  26 Decembrie 2021, 06:08

Cel mai mult imi place partea aia cu "De aceea clubul a avut atat de mult succes de-a lungul anilor". Pana i-au cumparat arabii, era un fel de Progresul al campionatului englez ... :))))))))))) Pana la petrodolari, foarte mare succes a avut ! :)))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează