INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona are pe listă un jucător de la Ajax » Cum vor catalanii să-l transfere

Noussair Mazraoui // FOTO: Imago
Noussair Mazraoui // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 17:52 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 18:12

Aflată într-o situație complicată în La Liga și eliminată din Champions League, Barcelona se pregătește pentru noul sezon.

Pe lângă Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund pe care președintele Laporta îl vrea cu insistență, Barcelona are pe listă și un jucător de la Ajax.

Cadiz a găsit înlocuitor pentru Andone » Aduce un jucător de la Barcelona după ce a renunțat la român
SPANIA
Cadiz a găsit înlocuitor pentru Andone » Aduce un jucător de la Barcelona după ce a renunțat la român

Barcelona îl vrea pe Noussair Mazraoui de la Ajax

În timp ce pregătește campania de transferuri din această vară, în care Ferran Torres este principala țintă, clubul catalan se gândește și la transferurile pe care le va face în vară. Barcelona este gata să renunțe la Sergino Dest, care nu l-a convins pe Xavi, și i-a găsit deja înlocuitor: Noussair Mazraoui(24 de ani).

Fundașul dreapta născut în Olanda, dar care joacă pentru naționala Marocului, a fost crescut la juniorii lui Ajax, și este titular la formația lăncierilor. Mazraoui mai are contract cu Ajax până la finalul acestui sezon, iar Barcelona vrea să-l transfere gratis, anunță Mundo Deportivo.

18.000.000 de euroe cota lui Mazraoui, potrivit transfermarkt

Astfel, catalanii ar ieșit în profit, dacă l-ar vinde pe Dest și l-ar aduce pe Mazraoui gratis.

„Ne-ar plăcea să rămână la noi, dar s-au pierdut multe luni în timpul negocierilor. Suntem în decembrie și deja vedem spre ce ne îndreptăm”, a spus Edwin van der Sar, directorul lui Ajax.

Mutarea ar putea fi facilitată de relația bună pe care Joan Laporta, președintele Barcelonei, o are cu Mino Raiola, agentul marocanului. În plus, catalanii speră să ca aducerea lui Mazraoui să-i ajute în negocierile cu Raiola pentru transferul lui Haaland.

30.000.000 de euroe cota lui Dest. Acesta a venit în octombrie 2020 la Barcelona, de la Ajax, pentru 21 de miliona de euro.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Noussair Mazraoui la Ajax

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Se anunță a fi marele transfer al iernii! Bayern Munchen pregătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul din Premier League

Așa arată „dream team-urile” din primele 5 campionate ale Europei! » Ronaldo, Messi, Neymar şi Haaland, marii absenţi!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează