INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Axel Witsel a revenit în Europa și va juca la cel mai important club din carieră!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 10:34

După un an și jumătate în China, la Tianjin Quanjian, internaționalul belgian, Axel Witsel (29 de ani),  se întoarce în Europa, la Borussia Dortmund.

Cu 27 de milioane în cont după aventura asiatică, belgianul (locul 3 cu "dracii roșii" la Mondial) acceptă să câștige și de 3 ori mai puțin pentru a juca într-un campionat important. Primul său campionat important, la 29 de ani.

După Belgia, Portugalia, Rusia și China, Witsel ajunge în Germania. Potrivit postului RTBF, acesta va face astăzi vizita medicală la Dortmund și va semna cu Borussia. Care plătește 20 de milioane de euro pentru el. Exact cât a achitat și Quanjian la începutul anului trecut. 

În ianuarie 2017, când a aflat ce salariu îi oferă Tianjin Quanjian, 18 milioane de euro anual,  Axel Witsel i-a cerut lui Mircea Lucescu să-l lase să plece de la Zenit. Și a semnat pe 3 sezoane, până la sfârșitul lui 2019. Acum, la jumătatea contractului, vrea să se întoarcă în Europa.

53.000.000 €a investit Dortmund până acum în această campanie de transferuri

Transferurile Borussiei

Abdou Diallo (Mainz 28 de mil. de euro
Thomas Delaney (Bremen) 20 de mil. de euro
Marius Wolf (Frankfurt) 5 mil. de euro
Achraf Hakimi (Real) împrumut
Marwin Hitz (Augsburg) gratis
Eric Oelschlägel (Bremen gratis

Vezi și: VIDEO + FOTO Zlatan Ibrahimovic e de NEOPRIT în America! Vezi hat-trickul PERFECT reușit azi-noapte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează