INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN - CROAȚIA 1-1

Azerbaidjan - Croația 1-1 // Croația se împotmolește cu locul 109 în lume: „E inadmisibil ca un adversar să dribleze patru dintre noi și să înscrie”

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 11:39

Azerbaidjan - Croația 1-1 // Croații n-au putut bate în Azerbaidjan, al 4-lea punct pierdut în preliminarii. I-au stricat ziua căpitanului Luka Modrici, care a împlinit 34 de ani. 

După ce învingi cu 4-0 în Slovacia, deplasarea la Baku părea mult mai lejeră pentru vicecampionii mondiali. Azerbaidjan, locul 109 în ierarhia FIFA, pierduse toate meciurile precedente. Chiar dacă îi chinuise pe croați și în tur, când deschisese scorul la Zagreb, fiind învinsă la limită, 1-2.

„A fost greșeala mea”

Zlatko Dalici a folosit aceeași echipă ca la Trnava și își reproșează această alegere. 

„Poate trebuia să schimbăm liniile, s-a acumulat oboseala, s-a consumat multă energie împotriva slovacilor. Nu am făcut-o și îmi pare rău. A fost greșeala mea”, regretă selecționerul.

„Suntem dezamăgiți”

Căpitanul Modrici a înscris din penalty în ziua în care a împlinit 34 de ani, dar acest 1-1 cu azerii nu-i place deloc. Al 4-lea punct pierdut în preliminarii, după înfrângerea din Ungaria (1-2). 

Nu acceptă ca naționala să ia un asemenea gol. Halilzade, fundașul stânga de la Sabah, a pătruns printre patru croați și a egalat. 

"E inadmisibil ca un adversar să dribleze patru dintre noi și să înscrie", a declarat mijlocașul lui Real la zona mixtă. "Suntem dezamăgiți, pentru că ne așteptam să câștigăm".

VEZI AICI GOLURILE din Azerbaidjan - Croația 1-1  

„Vatreni” sunt primii, dar au un singur punct în fața Slovaciei și Ungariei. Îi așteaptă trei partide dificile. Cu maghiarii și slovacii acasă și contra galezilor în deplasare. 

"Se pare că nouă nu place să fie totul simplu, ne complicăm și trebuie să luptăm mereu până la sfârșit" - Luka Modrici, căpitan Croația

"În a doua repriză, n-am mai avut energie, putere, idei, nimic. La sfârșit, am rămas cu un singur punct. Păcat" - Zlatko Dalici, selecționer Croația 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  10 Septembrie 2019, 18:45

Cum sa pierzi al patrulea punct, cand tu ai 1 din 6 ?

dinamo100
dinamo100  •  10 Septembrie 2019, 12:30

Eu zic sa-si concedieze selectionerul. In logica romaneasca...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează