INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ WC 2022

VIDEO + FOTO E scandal! După un GOLAZO la națională, Bale a fost atacat în Spania: „Un parazit”

Gareth Bale, 32 de ani, a reușit o „dublă” în semifinala barajului pentru Campionat Mondial dintre Țara Galilor și Austria. +4   FOTO
Gareth Bale, 32 de ani, a reușit o „dublă” în semifinala barajului pentru Campionat Mondial dintre Țara Galilor și Austria.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 22:45 / Actualizat joi, 24 martie 2022 23:28

Gareth Bale, 32 de ani, a reușit o „dublă” în semifinala barajului pentru Campionatul Mondial dintre Țara Galilor și Austria.

În minutul 26, Bale a semnat un golazo! A executat splendid o lovitură liberă din preajma careului mare - lateral dreapta, poziție perfectă pentru stângul extremei de la Real Madrid. Finalizare caracteristică, o minimă pendulare, și un balon care a căutat și găsit vinclul porții apărate de Heinz Lindner, rămas fără reacție.

A spus «DA»! Starul din Premier League vine la Barcelona: „Du-mă acolo!”
Barcelona
A spus «DA»! Starul din Premier League vine la Barcelona: „Du-mă acolo!”

VIDEO. Gareth Bale, gol fantastic în Țara Galilor - Austria

Potrivit specialiștilor de la Opta, Gareth Bale a marcat al șaptelea gol din lovitură liberă directă pentru Țara Galilor, primul și cel mai recent astfel de gol pentru echipa națională fiind despărțite de 15 ani și 168 de zile (octombrie 2006 vs. Slovacia). 

Apoi, în minutul 51, Bale a majorat avantajul gazdelor după o „ghiulea” în cross expediată din careu.

Desfășurarea meciului Țara Galilor - Austria:

Spaniolii au reacționat: „Bale, un parazit”

După primul gol al lui Bale, Marca a distribuit pe Facebook un editorial dur publicat astăzi de cotidianul spaniol - „Parazitul galez” -, ilustrat sugestiv.

E scandal! După un GOLAZO la națională, Bale a fost atacat în Spania: „Un parazit”

De altfel, presa spaniolă l-a „tocat” pe Bale în ultimele zile. Galezul a lipsit de la El Clasico (Real Madrid - Barcelona 0-4), n-a fost nici măcar pe bancă, transmițându-i lui Ancelotti că nu e refăcut complet după o accidentare la spate. 

Câteva zile mai târziu, Bale era apt pentru naționala Țării Galilor: „Sunt în mare formă, mult mai bine decât data trecută în pauza competițională, când stătusem pe margine 3 luni. M-am antrenat zilele acestea și sunt gata să fac orice pentru națională. Vreau neapărat să ne calificăm la Mondial, indiferent dacă eu voi juca acolo sau nu. Sunt foarte concentrat pe această calificare, nu mă gândesc la nimic altceva, unde voi juca din vară sau alte lucruri. Aceste meciuri necesită toată atenția și concentrarea mea, toată pregătirea din ultimele luni”.

Reacțiile jurnaliștilor din Spania au fost vehemente:

Dacă aș fi Ancelotti, aș cumpăra un calendar special pentru a tăia zilele pe care le mai are de petrecut Bale la Real Madrid. E normal să nu-l țină în lot. Ar trebui să-l pună să scrie, ca pe copii, „Respect Real Madrid” de o sută de ori
Nacho Pena, jurnalist Radio Marca

Parazitul Bale vine din frigul și ploile britanice. S-a stabilit la Madrid, unde la început a părut că are respect și dragoste pentru club, apoi natura lui l-a făcut să-și arate adevărata față, să sugă sânge fără să dea nimic bun în schimb. Sângele fiind milioanele de euro din club 
Manuel Julia, editorialist Marca

Bale râde de Real Madrid. Dacă aș fi la club, mi-ar fi clar ce trebuie să fac. Nu l-aș lăsa să revină la Madrid, l-aș suspenda, nu i-aș mai da banii și i-aș spune să susțină o conferință de presă în care să-și ceară scuze
Tomas Roncero, redactor-șef al secțiunii Real Madrid la AS

5 goluriși 3 pase de gol are Bale în 6 meciuri pentru Țara Galilor, în calificări

13 goluriare Bale în meciuri eliminatorii de Mondial, pentru Țara Galilor, all time. L-a depășit azi pe legendarul Ian Rush

77 de minutea jucat Bale în ultimele 6 luni la Real Madrid

„Wales. Golf. Madrid. În ordinea asta”

În 2019, pe 19 noiembrie, după ce naționala Țării Galilor a învins Ungaria acasă, 2-0, calificându-se pentru Euro, toți jucătorii britanici s-au strâns în jurul lui Gareth Bale afișând un steag național pe care scria „Wales. Golf. Madrid. În ordinea asta”.

E scandal! După un GOLAZO la națională, Bale a fost atacat în Spania: „Un parazit”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Andriy Yarmolenko, atac dur la adresa rușilor care nu se dezic de Vladimir Putin: „Rușine! Sunt niște proști!”

Răzvan Marin poate prinde transferul carierei » Internaționalul român, dorit de AC Milan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
c_o_r
c_o_r  •  26 Martie 2022, 17:26

S-a dat lovit la Real Madrid, a dat randament excelent cu naționala. Nu e niciun mister. Eu dacă fac asta la locul de muncă sunt sancționat fără discuție (dacă nu mă mai și pomenesc cu contractul de muncă desfăcut...). Nu e chestie de calitate (niciodată nu a fost pusă la îndoială), ci de atitudine, profesionalism și respect. P.S. Nu ne-ar deranja ca măcar câțiva dintre tricolorii noștri să facă la fel, dar... ei de obicei o fac invers. Sau direct se dau loviți și la club și la națională.

113492877815998
Vasile Bazil  •  25 Martie 2022, 11:11

Oameni fara minte,cum cred ei ca omul ala va fi vreodata dispus sa joace pentru spanioli asa cum joaca pentru Wales,atita timp cat ei doar il injura ? In acea finala memorabila pe care le-a castigat-o el,le-a si demonstrat ca poate fi cel putiun la fel de bun ca Cr7, prin golul ala din foarfeca, identic ca executie cu al lui Ronaldo in meciul cu Juventus,doar ca la golul lui,domnul Zidane nu s-a mai aratat atit de entuziasmat ca la Ronaldo ! Si atunci de ce sa se straduiasca daca oricum aia nu-l baga-n seama ? A asezat madridul acolo unde l-a asezat si madridul pe el : al treilea dupa Ronaldo si Benzema ! Si aia se mira de atitudinea lui,in loc sa-si vada barna din ochiul lor !

mandpv964
mandpv964  •  25 Martie 2022, 08:41
Postat de teddyw pe 24 Martie 2022, 23:49

ziaristi spanioli frustrati...cit era la Real, Bale era tinut mai mult pe banca de rezerve....amintiti-va cit l-a folosit Zidane cit a fost antrenor...mai deloc...

Tu crezi ca toti antrenorii pe care i-a avut Bale la Madrid, au avut ceva impotriva luí?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează