INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Balonul de Aur distrus de Jose Mourinho: "Am încercat 3 ani de zile să îi conving să îmi acorde o șansă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 19:39

Brazilianul Kaka (36 de ani) povestește dificultățile întâmpinate la Madrid în mandatul lui Jose Mourinho.

"Problema mea la Madrid a fost continuitatea. În primul rând din punct de vedere fizic, e greu să ai un ritm bun când îți lipsesc meciurile, apoi din punct de vedere psihic. Am petrecut 3 ani în care am încercat să îl conving pe Jose Mourinho să îmi acorde șanse de joc.

Din păcate, era decizia lui, iar eu nu intram în calcul. Am avut în final oportunitatea de a pleca și a de mă bucura de jocul meu. Florentino Perez s-a comportat exemplar, a declarat de mai multe ori că sunt unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-a întâlnit", a declarat Kaka.

"Mourinho este un tip incredibil de inteligent, nu avem nicio problemă personală. Am stat de vorbă de fiecare dată când ne-am întâlnit în ultimii ani. Tot ceea ce vedeți la conferințele de presă sau în aparițiile publice este lucrat, studiat"Kaka

" Cristiano Ronaldo este un tip ieșit din comun, serios. Este incredibil de atent cu toată lumea din vestiar, făcea zilnic gesturi mărunte prin care își apropia oamenii din staff"Kaka

67.000.000 €a plătit Real Madrid pentru AC Milan în schimbul lui Kaka, în 2009

2007este anul în care Kaka a câștigat Balonul de Aur

Vezi și: 

"Putem realiza tot ce ne dorim, inclusiv să îl cumpărăm pe Messi" » Nebunia finalului de an în fotbalul mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fairplayromania
fairplayromania  •  31 Decembrie 2018, 18:26
Postat de alinneag pe 31 Decembrie 2018, 06:43

Nea' Gigi e ocupat cu pregătirile pentruRevelion... Stai liniștit până mâine dimineață! O să ai poze cu el din Poiana Brașov, hotelul lui Nea' George...

Ai avut dreptate.... iarăşi si iarăşi aceleasi articole abositoare. Retragem 500 de like-uri si jumatate din respect. Dar mai rămîne speranţă.... La multi ani !!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Decembrie 2018, 13:06

Manseta articolului nu este in concordanta cu declaratiile lui Kaka si Ronaldo, astfel ca nu rezulta de nicaieri ca Mourinho l-ar fi distrus pe Kaka.

popescu_leordeneanu
popescu_leordeneanu  •  31 Decembrie 2018, 09:16
Postat de fairplayromania pe 31 Decembrie 2018, 05:08

Bravo GSP !!! În sfîrsit aveţi primele 10 articole fară să vorbiţi de Becali &co. Felicitari !!!! Aveti 1000 de like-uri si respect !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează