INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Balotelli a intrat în curtea unei închisori de femei: "Am văzut poarta deschisă şi nu m-am putut abţine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Atacantul lui Manchester City, Mario Balotelli, a fost reţinut vineri pentru că a pătruns fără autorizaţie, la volanul unui automobil, în incinta unei închisori de femei din Brescia.

Aflat în maşină alături de fratele său Enock (17 ani), Mario a văzut poarta penitenciarului deschisă şi nu a rezistat tentaţiei de a intra.

"În jurul orei 16, am văzut un Mercedes de ultimă generaţie trecînd de gardurile închisorii. Cînd şi-au dat seama ce au făcut, atît Mario, cît şi fratele său, păreau cu adevărat speriaţi. Mi-au spus că au văzut că nu-i opreşte nimeni la intrare şi că nu şi-au imaginat că au nevoie de o permisiune specială pentru a vizita curtea interioară.

Cei doi pretind că au fost atraşi mai ales de faptul că era o închisoare de femei", a menţionat ofiţerul de poliţie Colagero Lo Presti, care a completat ulterior: "L-am recunoscut pe Mario, însă trebuia să facem procedura impusă în cazul unor astfel de evenimente neaşteaptate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alin.tat
alin.tat  •  02 Octombrie 2010, 19:59

=)))))

kingme
kingme  •  02 Octombrie 2010, 17:18

Asta chiar a fost nostima :)))sa te trezesti cu Balotelli intr-o inchisoare de femei

andynho_fcsb
andynho_fcsb  •  02 Octombrie 2010, 16:40

Ce sacal ! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează