INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Balotelli, citat ca martor într-un caz împotriva mafiei napoletane

Mario Balotelli va fi martor împotriva mafioților napoletani
Mario Balotelli va fi martor împotriva mafioților napoletani

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 11:55

Cariera lui Mario Balotelli, fotbalistul de 21 de ani al formaţiei Manchester City, a luat o nouă întorsătură, după ce fotbalistul a fost citat ca martor în Italia, într-un caz împotriva mafiei din Napoli.

Balotelli se va prezenta în faţa procurorilor pe 15 septembrie, la o zi după ce echipa sa va juca chiar impotriva lui Napoli in Champions League. Atacantul lui City a fost luat în vizor de procurori după ce a fost văzut în compania mai multor reprezentanti ai celui mai mare clan mafiot din Napoli. Jucătorul a declarat atunci că persoanele urmărite de poliţişti sînt simpli prieteni, care i-au făcut un tur al oraşului.

Jucătorul a primit citaţia la Tribunal în urmă cu două zile, cînd procurorii l-au vizitat în cantonamentul naţionalei Italiei, înaintea meciului cu Slovenia (1-0) din preliminariile Euro 2012.

Pentru Balotelli, acesta nu e primul contact cu poliţia italiană. În octombrie anul trecut, jucătorul lui City a ajuns în faţa judecătorului după ce a condus pînă în curtea unei închisori pentru femei, fără acceptul cuiva. Jucătorul le-a declarat poliţiştilor că a vrut numai să vadă cum e înăuntru şi a fost eliberat, singura sancţiune fiind o amendă de cîteva zeci de mii de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează