INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Balotelli, mereu surprinzător: are legături cu mafia napoletană

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 11:19

Atacantul englezilor de la Manchester City a fost văzut in compania a doi importanţi membri ai mafiei napoletane, Camorra.

Potrivit unui raport al Brigăzii Anti-Mafia, în urmă cu aproximativ un an, Balotelli a avut ocazia să intre pentru cîteva ore in pielea unui adevărat mafiot.

Atacantul englezilor de la Manchester City a fost văzut in compania a doi importanţi membri ai mafiei napoletane, Camorra.

Potrivit unui raport al Brigăzii Anti- Mafia, în urmă cu aproximativ un an, Balotelli a avut ocazia să intre pentru cîteva ore in pielea unui adevărat mafiot.

Fostul coleg al lui Chivu a petrecut un timp alături de "prietenii" săi în una dintre cele mai periculoase zone ale oraşului Napoli şi a fost  "iniţiat" de mafioţii napoletani în ceea ce înseamnă viaţa de traficant de droguri. Ca experienţa să fie de neuitat, Balotelli a ţinut să imortalizeze momentul şi a făcut mai multe poze cu noii săi "amici".

"Nu pot să confirm, dar nici să infirm aceste acuzaţii, pînă nu aflu ceea ce s-a întîmplat cu adevărat. Este cert, insă, că Mario nu are legături cu crima organizată", a declarat agentul lui Balotelli, Mino Raiola.


Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2011, 03:26

un terminat

alin.tat
alin.tat  •  06 Iunie 2011, 16:11

o sa pateasa ca zicu, o sa ii vina mintea la cap prea tarziu

danalexu
danalexu  •  06 Iunie 2011, 15:21

CE POTENTIAL ARE DE FOTBALIST.DAR NU O SA ATINGA NICIODATA 100% DIN CAUZA VIETII EXTRASPORTIVE

Vezi toate comentariile (4)
Comentează