INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Fostul dinamovist Aloe s-a întors în Franța și a creat confuzie în cadrul noului club: „Fostul internațional de tineret a jucat în ultimele luni la Rapid București”

Baptiste Aloe/ foto Imago Images
Baptiste Aloe/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 13:11 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 14:10

Baptiste Aloe (28 de ani), fundașul francez care a evoluat la Dinamo în partea a doua a sezonului trecut, a semnat cu Nancy. Noul său club a făcut însă o gafă în prezentarea lui, anunțând că acesta a jucat la Rapid București.

După retrogradarea lui Dinamo în Liga 2, Aloe s-a despărțit de „câini” și s-a întors în țara natală, unde va juca la Nancy, echipă retrogradată în liga a treia franceză la finalul sezonului trecut.

Cine l-a propus, de fapt, pe Rareș Ilie la Nice » Liubliana Nedelcu: „Transferul mi se datorează numai mie! Oricine spune altceva minte!”
NICE
Cine l-a propus, de fapt, pe Rareș Ilie la Nice » Liubliana Nedelcu: „Transferul mi se datorează numai mie! Oricine spune altceva minte!”

Aloe, ex-Dinamo, a semnat cu Nancy

Nancy, o echipă de tradiție în Franța, care a fost pregătită de Laszlo Boloni între 1994 și 2000, a anunțat transferul lui Aloe pe pagina oficială a clubului. Francezii au însă confundat Dinamo cu Rapid și au scris că Aloe a jucat pentru giuleșteni.

„AS Nancy-Lorraine a transferat un al unsprezecelea jucător nou. Fundașul central Baptiste Aloé (28 de ani) a semnat pentru două sezoane. Fostul internațional de tineret a evoluat în ultimele luni la Rapid București. A jucat aproximativ cincisprezece meciuri în Ligue 1 pentru OM și aproximativ o sută de meciuri în Ligue 2 pentru Valenciennes”, se arată în anunțul lui Nancy.

Aloe, care s-a transferat în februarie la Dinamo, a jucat 10 meciuri în Liga 1 și a marcat un gol pentru Dinamo.

Citește și alte știri din fotbalul inetrnațional:

Moruțan va fi împrumutat la Sivasspor » Antrenorul a recunoscut: „Poate se va întoarce mai puternic”

Tătărușanu a fost titular în victoria lui AC Milan cu Koln + Un alt român a intrat pe parcurs

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  17 Iulie 2022, 22:35

Mai bine era la Rapid ca nu-si trecea retrogradarea in CV

rottwailer
rottwailer  •  17 Iulie 2022, 16:32

Aloe Vera!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează