INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

VIDEO Tătărușanu a fost titular în victoria lui AC Milan cu Koln + Un alt român a intrat pe parcurs

Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images
Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2022 10:00 / Actualizat marti, 16 mai 2023 13:22

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost titular în primul meci amical al verii jucat de AC Milan, scor 2-1, cu FC Koln.

Portarul român, dorit de Napoli în această vară, a jucat în prima repriză, în care nu a primit gol. Tătărușanu a fost schimbat la pauză, cu Antonio Mirante.

Ce l-a deranjat pe Gică Popescu după CFR Cluj - Rapid: „Băi oameni buni, nu contează vârsta din pașaport” + „CFR parcă a câștigat titlul după acest meci, prea multă dramă”
CFR CLUJ - RAPID 1-0
Ce l-a deranjat pe Gică Popescu după CFR Cluj - Rapid: „Băi oameni buni, nu contează vârsta din pașaport” + „CFR parcă a câștigat titlul după acest meci, prea multă dramă”

Tătărușanu, titular în Milan - Koln 2-1

Pe terenul lui Koln, AC Milan a deschis scorul după 15 minute, prin atacantul Olivier Giroud. Francezul a finalizat o acțiune de contraatac a italienilor. A primit o pasă cu călcâiul de la Rebic în careu, apoi a săltat mingea peste portar și a trimis-o în plasă.

Tătărușanu a ieșit și el la rampă, printr-o intervenție sigură la colțul scurt, în minutul 25. Mai târziu, în minutul 35 campioana Italiei a lovit din nou pe contraatac, prin același Giroud. Francezul a finalizat superb de la 16 metri, la colțul lung, în vinclu.

Fără Tătărușanu în poartă în repriza a doua, AC Milan a primit gol în minutul 86, după o fază confuză în careu. Mingea a lovit bara după un corner, a ricoșat la Hector, care a trimis spre poartă. Mingea a fost atinsă de un alt jucător de la Koln și a intrat în plasă.

În minutul 61, un alt român și-a făcut apariția pe teren pentru Milan. Andrei Coubiș, internaționalul U19, a fost introdus în locul lui Florenzi. Apărătorul dreapta a jucat în toate meciurile României U19 la EURO 2022. În total, are nouă meciuri la naționala pregătită de Adrian Văsâi, dar a debutat și la echipa României U20, sub comanda lui Lobonț, unde a bifat două apariții.

Echipa de start a lui AC Milan: Tătărușanu - Florenzi (Coubis), Kalulu (Michelis), Gabbia, Ballo-Touré (Bartesaghi) - Bakayoko (Brescianini), Pobega (Robotti) - Messias (Traorè), Díaz (Adli), Rebić (Maldini) - Giroud (Roback)

VIDEO. Rezumat Koln - AC Milan 1-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona nu se oprește nici după aducerea lui Lewandowski » Negociază transferurile a încă 2 fotbaliști

Barcelona, anunț oficial: „Acord cu Bayern pentru Lewandowski”! Toate detaliile transferului istoric

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
yoalexander
yoalexander  •  17 Iulie 2022, 12:33

In lot mai este un tanar fundas central de origine romana, foarte talentat, pe nume Luca Stanga (20 ani). Insa, din pacate, deocamdata (din ce am inteles) a refuzat convocarile nationalelor de tineret si juniori ale Romaniei, intr-o situatie asemanatoare aflandu-se si fundasul lui Nice, acesta alegand Austria. Sper insa ca selectionerii si ceilalti oficiali sa se mobilizeze si sa faca presiuni mari. Pana la urma, avem numai de castigat. Fundasul de la Nice este foarte bun si in acest moment este mare nevoie chiar la echipa de seniori a Romaniei.

emil1986
emil1986  •  17 Iulie 2022, 11:29

Uite ca 'prostii' aia de la Milan il mai pastreaza inca un an pe Tataruseanu. Niste batuti in cap, dupa teoria unor neica nimeni de pe aici. Chair si rezerva, e mare lucru ca Milan sa te aiba in lot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează