INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona 2005 se reface în Turcia! După Ronaldinho și Eto'o, încă un jucător de legendă al catalanilor ajunge la Antalyaspor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2015 10:45

Ajuns în toamna trecută la Manchester United, Victor Valdes a prins doar două meciuri în tricoul "diavolilor" și pare decis să plece din Anglia.

Poartarul de 33 de ani se află în discuții avansate cu Antalyaspor, formație care i-a transferat în această vară pe Ronaldinho și Samuel Eto'o.

Ofițerul de presă al clubului, Hasan Ali Ceylan, a dezvăluit pentru Eurosport Turcia că negocierile cu portarul lui United sînt destul de avansate.

"Sîntem în discuții cu Victor Valdes. Cînd vom ajunge la un acord, o nouă vedetă de talie mondială va juca pentru noi".

Valdes ar fi al 3-lea jucător de la Manchester United care ar ajunge în Turcia în această vară după Robin Van Persie și Luis Nani. Aceștia din urmă au ajuns la Fenerbahce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  12 Iulie 2015, 09:52
Postat de Mihai Stana pe 11 Iulie 2015, 14:58

Ce a fost si ce a ajuns !

Ce a fost omule? Un portar cu reflexe uimitoare cateodata, dar care le comitea aproape meci de meci. Cand ma uitam la meciuri si apara el, mai ca aveam nevoie de calmante. Asta e un fel de Tibi Lung al Spaniei si cand nu lua gol, era datorita lui Puyol care era zid in fata lui. Dar cand treceau si de Puyol..era jale cu el. Si o spun in calitate de mare fan al Barcei. Eu m-am bucurat nespus ca a scapat Barca de el. Uite-te doar ce portari are Barca acum. Probabil cel mai bun cuplu de titulari-rezerva din lume (in functie de competitie)

10204876872464461
Mihai Stana  •  11 Iulie 2015, 14:58

Ce a fost si ce a ajuns !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Iulie 2015, 14:53

valdes este batut de dumnezeu. s-a purtat ca un mitocan cu barca in ultimul an de contract si blestemele l-au aranjat definitiv. oricum, nu este un portar care sa ramana in memoria cuiva...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează