INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a anunțat transferul lui Neymar! Ce s-a întâmplat la clubul catalan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 12:01

Un grup de hackeri a spart mai multe conturi de Twitter ale celor de la Barcelona, anunțând achiziționarea lui Neymar, de la PSG.

Sâmbătă, pentru câteva minute, Neymar a fost din nou jucătorul Barcelonei. Era însă doar o farsă pusă la cale de un grup de hackeri.

Mai multe conturi de Twitter blaugrana au fost sparte simultan și pe toate a apărut această veste, că gruparea catalană l-a luat înapoi pe starul brazilian de la PSG. Într-un fotomontaj, atacantul în vârstă de 28 de ani a apărut îmbrăcat în tricoul cu pătrățele.

Hackerii, care au atacat sub pseudonimul „OurMine”, au lansat un mesaj: „Bună, noi suntem OurMine. A doua oară, sistemul securității informatice s-a ameliorat, dar nu este încă la înălțime. Pentru a crește securitatea conturilor voastre, contactați-ne!”.

Cele mai tari faze reușite de Neymar în acest sezon

Citește și: 

Coșmarul Barcelonei e fără sfârșit! S-a accidentat și Jordi Alba » Ratează El Clasico!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sergiu37
sergiu37  •  16 Februarie 2020, 13:36

E știrea veche de vreo 6 ani?

stelistdemic01
stelistdemic01  •  16 Februarie 2020, 13:05

Titlul dezinformeaza in mod deliberat... FCB va poate actiona in instanta f simplu...

jocker007
jocker007  •  16 Februarie 2020, 12:29

"Conturi de Twittere" m-am oprit aici din citit! Lăsând la o parte calitatea "știrilor" (mai mult zvonuri, lucruri care nu au de a face cu sportul sau laude unor penali sau parveniți la fel ca jurnaliștii de la gsp) ma îngrozește nivelul gramatical și nivelul de exprimare din presa. Titluri bombă, expresii care nu aparțin niciunei limbi (vezi "Național Arena") și știri care provoacă ură între oameni ca sa aveți voi mai mult trafic pe site! Toate acestea îmi provoacă scârbă! Știe cineva unde pot citi și eu o știre (sportiva sau nu) scrisă corect, fără titluri bombă? Era să uit: Dacă intru pe un site considerat sportiv nu vreau sa vad porno! Nu vreau sâni, bombe sexy sau altceva, alea le văd în intimitatea mea dar asa când intru pe sport poate mai am copii pe lângă mine! În final vreau sa citez din Daum: "......"(Completați voi ca sa nu aveți motiv de cenzură)!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează