INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a făcut o ofertă formală pentru Dani Olmo, starul de la Europeanul de tineret din vară!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 16:53

FC Barcelona ar fi înaintat o ofertă formală celor de la Dinamo Zagreb pentru mijlocașul Dani Olmo (21 de ani).  

Dani Olmo este un produs al La Masia, unde a fost legitimat între 2007 și 2014. Barcelona încearcă să profite de faptul că Olmo va rămâne liber de contract începând cu 2021 și speră să poată să îl aducă la un preț de chilipir. Conform celor de la Mundo Deportivo, prima ofertă trimisă pe adresa lui Dinamo Zagreb a fost considerată mult prea mică de campioana Croației, dar catalanii nu vor renunța.  

Olmo și-a făcut debutul în naționala „mare” a Spaniei pe 15 noiembrie, în victoria 7-0 cu Malta, noua echipă a lui Devis Mangia. Mijlocașul lui Zagreb a fost printre cei mai buni fotbaliști la Campionatul European de tineret din vară. 

Echipa ideală EURO 2019

Nubel (Germania) – Klostermann (Germania), J.Tah (Germania), Vallejo (Spania), Henrichs (Germania) – Ruiz (Spania), Dahoud (Germania) – Olmo (Spania), Waldschmidt (Germania), Ceballos (Spania) – Pușcaș (România)

35.000.000 de euroeste cota lui Dani Olmo conform transfermarkt.de

Vezi și:

LA MULȚI ANI, 2020 // Vrei să ai succesul lui Jurgen Klopp? Neamțul oferă un sfat prețios: „Dacă le poți schimba, fă-o! Dacă nu, ignoră-le”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează