CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

LA MULȚI ANI, 2020 // Vrei să ai succesul lui Jurgen Klopp? Neamțul oferă un sfat prețios: „Dacă le poți schimba, fă-o! Dacă nu, ignoră-le”

Marti, 31 Decembrie 2019, 16:11

Jurgen Klopp (52 de ani), antrenorul momentului în fotbalul mondial, a oferit un sfat prețios pentru un an 2020 de succes.

Klopp e un om care ar trebui ascultat. Carismaticul german de pe banca lui Liverpool și-a respectat filosofia și a avut un an perfect. A câștigat Liga Campionilor și e aproape de primul titlul obținut de „cormorani” în Premier League. Jurgen a oferit sfaturi despre modul în care trebuie abordate lucrurile negative din viață. 

„Dacă le poți schimba, fă-o! Daca nu le poți schimba, ignoră-le! Aceasta este gândirea. Este vorba despre reacție. Și în fotbal, și în viață. Dacă te trezești dimineața și prima oră este groaznică, te sui înapoi în pat? Nu, înseamnă că trebuie să treci la următoarea oră”, a fost momentul plin de spiritualitate al lui Klopp. 

Clasament Premier League

Vezi și: 

Pep Guardiola și restul lumii » Performanță istorică bifată de tehnicianul lui Manchester City

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1