INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola și restul lumii » Performanță istorică bifată de tehnicianul lui Manchester City

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 11:31

După victoria obținută de Manchester City cu Sheffield, scor 2-0, Pep Guardiola (48 de ani), tehnicianul „cetățenilor”, a devenit antrenorul care a ajuns cel mai rapid la 100 de victorii în Premier League.

Chiar dacă City nu trece prin cea mai bună stagiune pe plan intern, fiind pe locul 3 la 14 puncte de liderul Liverpool, cifrele lui Guardiola arată în continuare foarte bine.

AntrenorInterval de timp în care a ajuns la 100 de victorii
Guardiola134 de meciuri
Mourinho142
Klopp159
Ferguson162
Wenger179
Benitez181
Ranieri187

„Nu, titlul nu mai este un obiectiv realist. Când o echipă are cifrele lui Liverpool de acum, ce mai poate fi de spus? Noi trebuie să ne pregătim la fel în continuare, să jucăm cât de bine putem și să ținem cât mai aproape.

Acum e momentul să ne concentrăm pe competițiile eliminatorii și să ne gândim la sezoanele care urmează” - Pep Guardiola

vezi și:

FOTO Cristiano Ronaldo, schimbare radicală de look » Cum a apărut portughezul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  31 Decembrie 2019, 12:39

Asa o fi dar el nu este platit cu 25 de milioane de euro pe an pentru asta ci pentru trofeul ligii campionilor pe care nu a reusit sa-l castige,anul asta este ultima sansa pentru ca cei de City nu-i mai prelungesc contractul daca nu ia liga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează