INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona a primit o ofertă de 150 de milioane pentru Ansu Fati! Care a fost prima reacție a catalanilor

Ansu Fati în tricoul Barcelonei
Ansu Fati în tricoul Barcelonei

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 10:00 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 10:25

FC Barcelona nu a vrut să accepte nicio negociere pentru atacantul în vârstă de 17 ani. A refuzat de la început. Marca susține că Manchester United ar fi foarte interesată de Ansu Fati.

La doar 17 ani, Ansu Fati ar fi putut fi bomba acestui mercato. Dar Barcelona refuză să-l vândă, indiferent de ofertele primite. 

În această săptămână, clubul blaugrana ar fi avut o propunere uriașă pentru tânărul atacant, anunță Marca. 150 de milioane de euro. 125 de milioane sumă fixă și încă 25 de milioane bonusuri de performanță. Impresarul portughez Jorge Mendes, noul agent al lui Fati din această toamnă, a transmis această ofertă. Nu a fost dezvăluit numele grupării care era gata să plătească 150 de milioane de euro, însă cotidianul iberic susține că Manchester United este foarte interesată în această perioadă de cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei (17 ani și 311 zile). După ce Manchester City, Liverpool și Chelsea l-au avut și ele pe listă. 

50 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Ansu Fati

Potrivit Marca, Barcelona nu a vrut să accepte nicio negociere. A spus de la început: "Nu".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

VIDEO Tudor Băluță, ce reușită! Românul a marcat de la jumătatea terenului într-un meci cu Chelsea

GALERIE FOTO L-a dat pe spate! Modelul superb cu care se logodește Mario Balotelli, după doar o lună de relație: „Sunt îndrăgostit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
necion
necion  •  26 Septembrie 2020, 15:45
Postat de badeadorian pe 26 Septembrie 2020, 11:39

Daca o sa te uiti la cricket o sa fie perfect !!!

Ba baiatule,asta la 17 ani nu a castigat nimic,nu are nici pe departe valoarea lu cristiano sau messi la 17 ani,pe ce se da 150 milioane?

necion
necion  •  26 Septembrie 2020, 15:39
Postat de persanu pe 26 Septembrie 2020, 11:23

Tu ar cam trebui sa schimbi nu doar canalul si sporturile ci si planeta. Daca te referi la suma platita de Madrid pai ba :)) leshinatule iti dai seama de ce perioada vorbesti ??? Pai Messi si Ronaldo daca ar fi avut acum 18-19 ani ar valora 200-300 de milioane , pentru ca preturile au evoluat , daia exista recorduri peste recorduri sa fie doborate. Neymar la cat a costat e vreodata peste Cristiano Ronaldo ? Nu , Doar ca preturile au evoluat piata a evoluat echipele primesc/primeau mai multi bani din bilete drepturi tv si sponsori si tot asa ... Daca te referi la perioada cand la cumparat Juventus pe Ronaldo , tot in jur de 100 de milioane a fost , pai Ronaldo mai are de jucat 2,3 ani pe cand pustiu asta abia acum intra in fotbal. Adica are timp si sa-si scoata banii pe el SPORTIV si sa il vanda apoi ... pentru ca la o suma de transfer mare se face contract pe minim 5 ani , cel putin asa este obiceiul. Ai putea totusi sa schimbi sportul daca nu planeta ca pare ca te uiti degeaba si nu intelegi nimic ...

Ronaldo era cel mai bun jucator din lume la vremea aia,luase si o liha a campionilor,asta la 17 ani cine e si ce a castigat ca nu am auzit de el? Niciun trofeu nu a luat anul trecut la varza si se ofera atatia bani pe ce?

cneius
cneius  •  26 Septembrie 2020, 13:57

***! Nici un jucator de 17 ani nu merita o asemenea suma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează