INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Curățenie la Barcelona, în ultima zi de mercato » La ce fotbaliști au renunțat catalanii

Rafinha și Jean-Clair Todibo au părăsit Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Rafinha și Jean-Clair Todibo au părăsit Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 08:46 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 12:15

Barcelona nu a reușit să aducă niciun fotbalist în ultima zi a perioadei de mercato, în ciuda faptului că a negociat pentru Memphis Depay (26 de ani) și Eric Garcia (19), însă a renunțat la doi jucători: Jean-Clair Todibo (20) și Rafinha (27).

Oficialii Barcelonei au lucrat intens în ultima zi a perioadei de transferuri. Antrenorul Ronald Koeman îi dorea sub comanda sa pe Memphis Depay, jucătorul de atac al celor de la Olympique Lyonnais, precum și pe Eric Garcia, fundaș central la Manchester City, crescut chiar de „La Masia”, academia Barcelonei. 

Chiar dacă aceste 2 mutări nu s-au efectuat, Barcelona a reușit totuși să renunțe la doi fotbaliști: Jean-Clair Todibo pleacă la Benfica, fiind împrumutat în schimbul a 2 milioane de euro (portughezii au opțiune de cumpărare la finalul împrumutului, în valoare de 20 de milioane de euro), în timp ce Rafinha a fost transferat definitiv de PSG!

Mutări eșuate pentru Barcelona

Barcelona și Manchester City nu s-au înțeles asupra sumei de transfer în cazul lui Eric Garcia. Catalanii au oferit 18 milioane de euro, „cetățenii” au dorit 20. Totuși, spaniolul va ajunge la Barcelona în cele din urmă. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, acesta le-ar fi transmis șefilor de la Manchester City că va semna cu Barcelona fie în ianuarie, fie vara viitoare, când îi va expira contractul cu vicecampioana Premier League.

Transferul lui Memphis Depay a fost blocat de incapacitatea Barcelonei de a scăpa de Ousmane Dembele. Catalanii doreau să îl transfere pe Dembele pentru a-i face loc lui Depay și au negociat cu Manchester United în acest sens, însă „diavolii roșii” îl doreau pe francez doar sub formă de împrumut. Barcelona nu a acceptat, dorind să renunțe definitiv la Dembele, astfel că ambele mutări au picat.

Curățenie la Barcelona, în ultima zi de mercato » La ce fotbaliști au renunțat catalanii
Rafinha, la PSG // foto: psg.fr

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona - Sevilla 1-1 FOTO » Primul pas greșit din era Ronald Koeman pentru catalani

Cum a fost cucerit un star de la Real Madrid: „El se uita după mine. Totuși, e Valverde, nu Hazard!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează