INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona - Sevilla 1-1 FOTO » Primul pas greșit din era Ronald Koeman pentru catalani

Barcelona și Sevilla au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din La Liga. +6   FOTO
Barcelona și Sevilla au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 17:14 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 23:55

Barcelona și Sevilla au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 5 din La Liga.

  • Ambele formații și-au câștigat primele două meciuri din noul sezon. Catalanii s-au impus cu Villarreal (4-0) și Celta Vigo (3-0), în vreme ce Sevilla a trecut de Cadiz (3-1) și Levante (1-0).

Vezi AICI programul etapei #5 din La Liga

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8. De Jong l-a învins pe Neto, după o respingere neinspirată a defensivei catalanilor. 

Avantajul Sevillei nu a durat decât 2 minute însă. În urma unei faze create de Leo Messi, Philippe Coutinho a marcat primul gol de la revenirea pe Camp Nou.

+2 FOTO

Până la final nu s-a mai marcat, iar Barcelona a făcut primul pas greșit din era Ronald Koeman.

Clasament La Liga

FINAL » Barcelona - Sevilla 1-1

  • Au marcat: Coutinho 10 / De Jong 8

Vezi AICI Live + Statistici

Barcelona - Sevilla » Echipe

Barcelona (4-2-3-1): Neto - Roberto, Araujo, Pique, Alba - De Jong, Busquets - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi
Rezerve: Alena, Braithwaite, Feixas, De La Fuente, Dembele, Dest, Pedri, Pena, Pjanic, Puig, Ramos, Trincau
Antrenor: Ronald Koeman

Sevilla (4-3-3): Bono - Navas, Carlos, Kounde, Acuna - Jordan, Fernando, Rakitic - Ocampos, De Jong, Suso
Rezerve: Diaz, El Haddadi, En Nesyri, Escudero, Fernandez, Gomez, Gudelj, Pozo, Oscar, Torres, Vaclik, Vasquez
Antrenor: Julen Lopetegui

Stadion: Nou Camp (Barcelona) 
Arbitru: Jesus Gil Manzano

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

RANGERS - ROSS COUNTY » Ianis Hagi, doar rezervă la gazde

Napoli n-a făcut deplasarea la Torino! Juventus poate câștiga derby-ul la „masa verde”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2528389220528911
Ionut Costache  •  05 Octombrie 2020, 14:23
Postat de enigmaticul pe 05 Octombrie 2020, 12:08

Barca are nevoie de un atacant de clasă, asta îi lipsește, omul care să bage mingea în poartă. L-au dat pe Suarez, dar nu s-au gândit la înlocuitor. Messi e în scădere de formă, iar Griezmann este același(nu se adaptează la stilul echipei), este un transfer ratat. Depay, chiar dacă va fi adus la Barca, nu cred că va fi la nivelul lui Suarez. Una peste alta, cu echipele mari(Sevilla, Real, Atletico), Barca va avea probleme, dacă nu mai schimbă ceva. Deocamdată, ei mai au o restanță, dar......

Nivelul real il vor vedea cu Juventus in CL. Barcelona de azi are o groaza de mijlocasi, dar nu are solutii alternative in aparare si atac. Plus ca Messi e clar ca e destul de afectat de scandalul din vara si va fi foarte greu sa il motiveze cineva, mai ales dupa inlaturarea nejustificata si destul de lipsita de tact a lui Suarez. Sa vedem ce vor face defensiv cand vor da de un atac cu Cristiano, Dybala, Morata, mai ales dupa 'performanta' de a lua 8 de la Bayern...

2528389220528911
Ionut Costache  •  05 Octombrie 2020, 09:11

Primul pas gresit vine in primul meci cu un adversar redutabil, pt ca pana acum au jucat cu adversari facili. Problema lor principala este ca au un lot destul de subtire la nivelul bancii de rezerva (in afara de Pjanic nu prea erau solutii acolo ieri)... Or sezonul e lung si daca apar accidentari/suspendari va fi greu sa atinga vreun obiectiv... In plus, Griezmann e mana moarta in jocul echipei si nu pare ca isi revine prea curand. Imbucuratoare ar fi doar revenirea lui Coutinho la o forma decenta, dar asta nu va fi suficient si raman la parerea mea e ca inca aveau nevoie de Suarez. In plus, pt o echipa care a luat 8 goluri de la Bayern, plus gol aproape in fiecare meci de anul trecut, ma asteptam sa vad noutati in aparare, dar deocamdata e liniste (asta daca Bartomeu nu mai vinde pe cineva, ca la plecari Barca e in top).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează