INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

RANGERS - ROSS COUNTY 2-0. VIDEO Introdus în minutul 65, Ianis Hagi a pasat decisiv la reușita de 2-0

Ianis Hagi (21 de ani) a fost introdus în minutul 65 al victoriei obținute de Rangers, scor 2-0, cu Ross County. Internaționalul român a pasat decisiv la ultimul gol.
Ianis Hagi (21 de ani) a fost introdus în minutul 65 al victoriei obținute de Rangers, scor 2-0, cu Ross County. Internaționalul român a pasat decisiv la ultimul gol.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 16:12 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 21:21

Ianis Hagi (21 de ani) a fost introdus în minutul 65 al victoriei obținute de Rangers, scor 2-0, cu Ross County. Internaționalul român a pasat decisiv la ultimul gol. 

Rangers are un debut perfect de sezon. E lider neînvins după 10 etape, cu 26 de puncte și un golaveraj de 24-3. Astăzi, formația lui nu a avut probleme în fața lui Ross County, echipă din a doua jumătate a clasamentului. 

Steven Gerrard l-a odihnit pe Ianis Hagi, titular joi, în play-off-ul Europa League, contra lui Galatasaray, meci câștigat cu 2-1. Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 17 din penalty de Tavernier. Introdus în minutul 65, Ianis Hagi a pasat la reușita de 2-0, semnată de Brandon Barker.

VIDEO. Golul de 2-0 marcat de Rangers

Ianis Hagi vine la națională

Ianis Hagi este convocat de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, de joi, semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. Mijlocașul lui Rangers are șanse mari să fie titular, la fel ca în partida de debut a lui Mirel Rădoi la națională, remiza 1-1 cu Irlanda de Nord. 

FINAL » Rangers - Ross County 2-0

  • Au marcat: Tavernier 17 (pen.), Barker 89
  • Ianis Hagi a fost introdus în minutul 65. A oferit pasa de gol la a doua reușită

Citește mai multe știri despre stranieri:

Răzvan Marin, pasă de gol în Atalanta - Cagliari! Înfrângere zdrobitoare suferită de echipa sa

Ionuț Nedelcearu, oficial la AEK Atena! Învoit de Mirel Rădoi pentru a semna cu echipa elenă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nicse
nicse  •  04 Octombrie 2020, 21:19

Rangers este o echipa din Glasgow, iar capitala Scotiei se afla de destula vreme la Edinburgh. Se poate verifica simplu, cu google.

alenb
alenb  •  04 Octombrie 2020, 20:11

Iarasi o inchipuita pasa de gol?

klauz
klauz  •  04 Octombrie 2020, 20:06
Postat de Christian Ciuca pe 04 Octombrie 2020, 19:35

perfecta pasa, a jucat bine, a intrat si a dat o decisiva, nu inteleg ce s-a intimplat chiar inaintea fluierului final, toti asteptau sfarsitul, Hagi era in fata cu un adversar la vreo 3 metri de el si primeste frate o super-minge perfecta, era singur spre gol, putin centru-dreapta, era gol sigur, mie-n suta, avea citiva metri de facut cu mingea la picior si era singur cu portaru... insa vezi tu.... ghinionul... n-a putut mai frate sa opreasca mingea aia, o minge usoara, pui latu si o opresti... nu, n-a putit... i-a trecut pe sub crampoane... dupaia a fugit Ianis saracu dupa ea, fuga lui de melc, s-a si aruncat disperat s-o atinga macar... a iesit si afr din teren... a fost de cascadorii risului... sincer, spun asta cu toata obiectivitatea.

Pai ce s-a intamplat e ca Ianix e pacalici, nu fotbalist. De-aia face faze de cascadorii rasului...Nu poate de nici unele, nici suta, nici face o preluare ca lumea, sare mingea din el ca din gard, nici pasa, decat cativa metri cu mingea din stand, nici dribla, nici nimic. E din ce in ce mai putin folosit, iar peste putin timp, deloc. Nu are talent, asta e. Iar pasa a fost una simpla, de joc, nu de gol, lovita cam gresit si cam in lateral, meritul e al atacantului lui rangers care a facut trei adversari ca sa marcheze, ceea ce Ianix nu va reusi niciodata...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează