INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Sergio Aguero e OUT 3 luni » Anunțul Barcelonei

Sergio Aguero (33 de ani), atacantul Barcelonei care a avut probleme de respirație sâmbătă seara cu Alaves (1-1), e indisponibil 3 luni. +13   FOTO
Sergio Aguero (33 de ani), atacantul Barcelonei care a avut probleme de respirație sâmbătă seara cu Alaves (1-1), e indisponibil 3 luni.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 21:53 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 21:54

Sergio Aguero (33 de ani), atacantul Barcelonei care a avut probleme de respirație sâmbătă seara în meciul cu Alaves (1-1), e indisponibil 3 luni.

„Sergio Aguero a fost supus unui proces diagnostic și terapeutic de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru următoarele trei luni, timp în care va fi evaluată eficacitatea tratamentului pentru a-i determina procesul de recuperare”, a comunicat oficial Barcelona.

Aguero, diagnosticat cu aritmie cardiacă

El Pais scrie că Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, ceea ce înseamnă că inima a început să-i bată neregulat. Aceasta nu e o problemă gravă, dar ar putea fi semn alte altor complicații, scriu spaniolii, astfel că Aguero va face mai multe investigații.

Atacantul a mai suferit un astfel de episod și în trecut, când avea 12 ani.

Potrivit sport.es, Aguero a plecat sâmbătă de la stadion cu ambulanța, fiind transportat la spital pentru a efectua investigații de natură cardiacă. 

Aguero a părăsit terenul pe propriile picioare, însă, ca măsură de precauție, staff-ul Barcelonei și medicii au stabilit că fotbalistul trebuie să treacă printr-un un set amănunțit de teste.

Barcelona - Alaves » Probleme de respirație pentru Aguero

În minutul 39 al meciului Barcelona - Alaves, Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida.

Argentinianul în vârstă de 33 de ani s-a întins pe gazon și a produs îngrijorare atât în tribune, cât și în rândul colegilor lui. Aguero s-a ținut de piept și gât, nu a mai putut respira normal câteva zeci de secunde și a primit îngrijiri medicale. 

+9 FOTO

După aproximativ 3 minute, timp în care partida a fost întreruptă, Aguero a refuzat să părăsească gazonul pe targă și a mers singur până la margine. În locul lui a intrat Coutinho.

Aguero a fost infectat cu COVID-19 la începutul anului.

3,5 km.a alergat Aguero în Barcelona - Alaves, doar al doilea meci al lui ca titular la catalani

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Mai scurt, o lungești prea mult!” » Lucescu, „reproș” pentru translator înaintea meciului cu Barcelona

VIDEO + FOTO Solskjaer, supraviețuitorul din „El Sackico”! Ronaldo, Cavani și Rashford au adus victoria lui United pe White Hart Lane

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Noiembrie 2021, 00:52

De ce dracu au tranferat epava asta? Actuala conducere a Barcei parca vrea sa falimenteze aceasta echipa de legenda!!! Niste neispraviti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează