INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - BARCELONA

VIDEO „Mai scurt, o lungești prea mult!” » Lucescu, „reproș” pentru translator înaintea meciului cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 21:00 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 21:06

Mircea Lucescu, 76 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, a prefațat meciul cu Barcelona din grupele Ligii Campionilor.

  • Dinamo Kiev - Barcelona (grupa E) e marți, de la 22, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi 1, Telekom 2, Look Sport

După trei meciuri împotriva lui Ronald Koeman, toate pierdute în Champions League (1-2, 0-4 și 0-1), Mircea Lucescu îl va înfrunta mâine pe Sergi Barjuan, antrenorul interimar al Barcelonei.

Mircea Lucescu, înainte de Dinamo Kiev - Barcelona: „Vom face un meci mare”

„Barcelona îi simte lipsa lui Messi. Au pierdut o forță și din punct de vedere pshiologic. Le-am spus jucătorilor mei că Șahtior a învins o Barca cu Messi pe teren. Am jucat grozav atunci (n.r. 2-0 în 2004, când Barca era antrenată de Frank Rijkaard). 

Am văzut că Barcelona are absențe importante (n.r. Pique și Aguero). Dar Barca e Barca și orice jucător intră are calitate. Absența unuia sau a altuia nu poate schimba planul de joc. Mâine se joacă Dinamo vs Barcelona, indiferent de componența echipelor. Noi n-avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard, dar avem jucători foarte buni. 

În locul lui Pique va juca Eric Garcia, care e un fotbalist bun, tânăr, reprezintă viitorul clubului. Aguero n-a jucat oricum prea mult în ultima vreme, nu cred că absența sa va fi o problemă. Mai ales că Depay e principalul om de atac. Sergi Barjuan nu poate schimba multe în 3 zile. Nu vor fi modificări majore de strategie. E o grupă dificilă, după 5 ani de absență am căzut cu echipe tari. Sunt convins că vom face un meci mare. Trebuie să dăm totul pentru a obține un rezultat bun”, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă.

După 5 minute scurse din conferință, „Il Luce” i-a oferit o sugestie translatorului din dreapta lui. „Mai scurt, că tu o lungești prea tare”, i-a transmis antrenorul român pe un ton relaxat.

Hațegan îl arbitrează încă o dată pe Luce: a fost delegat la meciul cu Barcelona

Ovidiu Hațegan, 41 de ani, va conduce al treilea meci al lui Dinamo Kiev cu Mircea Lucescu pe bancă. Marți, acasă, împotriva Barcelonei în Liga Campionilor. Istvan Kovacs, 37 de ani, a fost delegat la partida dintre Sevilla și Lille. 

După un an, Ovidiu Hațegan se întoarce la Kiev. „Centralul" în vârstă de 41 de ani, trei partide în Champions 2021-2022, două în faza grupelor, a fost delegat la Dinamo - Barcelona, marți, pe „Olimpiski".

Este a șasea oară când arădeanul arbitrează echipa ucraineană, al treilea meci de când este antrenată de Mircea Lucescu. Sezonul trecut, i-a dirijat pe alb-albaștri la 2-1 cu Gent, în deplasare, în prima manșă a play-off-ului (23 septembrie), și la 0-2 cu Juventus, în serii, pe 20 octombrie. Până acum, a mai condus Barça în patru rânduri.

Hațegan va fi ajutat marți de asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial fiind Radu Petrescu. Italianul Marco Di Bello a fost desemnat VAR, cu compatriotul Maurizio Mariani ca asistent.

Barcelona speră să se mențină în calculele calificării, având doar trei puncte după primele trei etape, în timp ce Dinamo Kiev caută prima victorie din acest sezon, având doar un punct în grupa E. 

Istvan Kovacs, delegat la Sevilla - Lille

Nu e singurul meci din această etapă a Ligii Campionilor care va fi condus de un arbitru român. Istvan Kovacs a fost delegat și el la o partidă tot de marți, cea dintre Sevilla și Lille, din Grupa G. 

Kovacs îi va avea asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic va fi cel de-al patrulea arbitru. Brigada de asistenți video e din Italia, la fel ca și observatorul UEFA pentru arbitri: Nicola Rizzoli. 

Meciul dintre Sevilla și Lille e unul important în economia calificării: gazdele sunt pe locul 2 cu trei puncte obținute în urma a trei egaluri, în timp ce francezii au două puncte și ocupă locul 3. 

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Cristiano Ronaldo, ținta unui suporter pe Old Trafford » Cum a reacționat după ce a fost tras de tricou

29 de ani de la cea mai Misterioasă „dublă” europeană a lui Dinamo: „Băieții au avut 30.000 de dolari bonus de calificare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close