INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI - BARCELONA 0-6

VIDEO + FOTO Barcelona, spectacol în primul amical al verii: 6-0 cu Inter Miami » Raphinha a fost omul meciului

FOTO: Imago +10   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 08:30 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 08:49

Barcelona a debutat cu o victorie în turneul din SUA, 6-0 cu Inter Miami, echipa lui David Beckham.

Cu 3 dintre transferurile verii în primul 11, Kessie, Raphinha și Christensen, Barcelona a început cu dreptul seria de partide amicale din SUA și a învins categoric formația Inter Miami, 6-0.

Barcelona, victorie cu Inter Miami 

Dintre debutanți, Raphinha a ieșit cel mai mult în evidență. Extrema din Brazilia a avut o primă repriză spectaculoasă: a marcat un gol și a dat două assist-uri. 

Barcelona a avut 3-0 la pauză, după golurile marcate de Aubameyang (19), Raphinha (25) și Ansu Fati (41). După pauză, catalanii au schimbat întreaga echipă și au mai punctat de 3 ori, prin Gavi (55), Depay (69) și Dembele (70).

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Christensen, Eric Garcia, Balde - Nico, Kessie, Pedri - Raphinha, Aubameyang, Fati 
Au mai jucat: I. Pena, Busquets, Sergi Roberto, De Jong, Araunjo, Pablo Torre, Alba, Dembele, Gavi, Depay, Abde, Colladro și Casado

Xavi tot nu are viza de SUA 

Antrenorul Barcelonei ar fi trebuit să vină în Statele Unite odată cu echipa, de weekendul trecut. Doar că, din cauza celor trei călătorii în Iran făcute în perioada când era tehnicianul echipei qatariene Al-Sadd, Xavi (foto) nu a primit viza de intrare în SUA. 

Avea nevoie de un permis special, care nu a venit încă. Și a pierdut primul meci blaugrana în acest turneu, jucat azi-noapte cu Inter Miami. Catalanii speră ca Xavi să ajungă alături de jucătorii săi până sâmbătă, pentru Clasico american, cu Real, în Las Vegas.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din meciul Inter Miami - Barcelona

+6 FOTO

Citește și: 

Încă un jucător pleacă de la Manchester City! „Cetățenii” au vândut mai mult decât au cumpărat » Dar Guardiola e gata de alt transfer!

Matthijs de Ligt, prezentat la Bayern Munchen » Prima reacție a fotbalistului: „Asta m-a convins să vin aici”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează