INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

OFICIAL Matthijs de Ligt, prezentat la Bayern Munchen » Prima reacție a fotbalistului: „Asta m-a convins să vin aici”

Matthijs de Ligt, prezentat la Bayern Munchen
Foto: twitter
Matthijs de Ligt, prezentat la Bayern Munchen Foto: twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 19:48 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 20:49

Matthijs de Ligt (22 de ani) este noul jucător al celor de la Bayern Munchen, după ce fundașul central a semnat un contract valabil până în 2027 cu campioana Germaniei.

Bayern a făcut unul dintre cele mai scumpe transferuri ale verii. Bavarezii au plătit 70 de milioane de euro plus alte 10 bonus lui Juventus pentru De Ligt. Fundașul olandez a semnat pe 5 ani și a fost prezentat la noua echipă. 

„De la început am simțit o apreciere sinceră din partea conducerii sportive și a antrenorului, care m-au convins să vin aici. În plus, Bayern este un club excelent gestionat, cu obiective mărețe. Sunt foarte fericit să fac parte din istoria lui Bayern”, a declarat De Ligt la conferința de presă de prezentare

Matthijs de Ligt, prezentat la Bayern

El va primi un salariu de circa 10 milioane € net anual și va prelua șefia defensivei, după plecarea lui Nicklas Sule la Dortmund.

De Ligt este a 4-a achiziție a nemților în acest mercato estival. Au mai fost aduși Noussair Mazraoui (Ajax, gratis) Ryan Gravenberch (Ajax, 18,5 mil. de euro + bonusuri), și Sadio Mane (Liverpool, 32 mil. de euro + bonusuri).

Matthijs de Ligt a impresionat la cel mai înalt nivel, nu doar prin calitățile sale tehnice, ci și prin caracterul său, cu care s-a impus în toate echipele la care a jucat. La vârsta lui fragedă, a învățat deja să-și asume responsabilitatea. O echipă puternică nu necesită doar un atac puternic, iar cu acest transfer, ne ridicăm cu adevărat apărarea la cel mai înalt nivel.

- Oliver Kahn, președinte Bayern

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Încă un jucător pleacă de la Manchester City! „Cetățenii” au vândut mai mult decât au cumpărat » Dar Guardiola e gata de alt transfer!
ANGLIA
Încă un jucător pleacă de la Manchester City! „Cetățenii” au vândut mai mult decât au cumpărat » Dar Guardiola e gata de alt transfer!
Barcelona, ironizată de „echipa-kriptonită” din La Liga: „Când îl transferi pe Lewandowski, dar...”
LA LIGA
Barcelona, ironizată de „echipa-kriptonită” din La Liga: „Când îl transferi pe Lewandowski, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează