INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a intrat pe fir și e gata să-i fure un jucător lui Juventus

Xavi/ foto: Guliver/GettyImages
Xavi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 13:38 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 14:05

Angel Di Maria (34 de ani), extrema dreaptă de la PSG, va rămâne liber de contract pe 1 iulie și va pleca de la campioana Franței.

După ce Gazetta dello Sport a anunțat că argentinianul e aproape de transferul de Juventus, Barcelona ar fi intrat în cursa pentru semnătura sa, anunță catalanii de la Mundo Dportivo.

Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi
MERCATO
Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi

Barcelona l-ar vrea pe Di Maria

Conform jurnaliștilor din Spania, Di Maria ar prefera să se întoarcă în La Liga. După ce a jucat la Real Madrid în perioada 2010-2013, argentinianul ar putea evolua și la rivala Barcelona, care vrea să îl aducă din postura de jucător liber de contract.

Catalanii îl vor pe Di Maria pentru a acoperi posibila plecare a lui Demble, care nu s-a înțeles cu președintele Laporta în privința prelungirii contractului. Argentinianul vrea să rămână în Europa, pentru fi în formă bună la Campionatul Mondial din Qatar (22 noiembrie - 18 decembrie).

Angel a anunțat că se va retrage de la echipa națională după Mondial, astfel că acesta va fi ultimul său turneu final din carieră.

Transferul lui Raphinha la Barcelona ar putea pica

Prima opțiune a Barcelonei pentru înlocuirea lui Dembele a fost Raphinha (25 de ani), mijlocașul dreapta de la Leeds. Echipa din Premier League are însă pretenții financiare uriașe pentru situația actuală a catalanilor. 

Leeds cere minimum 55 de milioane de euro în schimbul internaționalului brazilian, iar transferul ar fi intrat în impas, anunță Mundo Deportivo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ucrainenii suferă, dar nu cedează: „Cea mai mare victorie a noastră e împotriva răului și a agresiunii ruse”

Jucătorul lui Manchester City i-a fost oferit lui Real Madrid! Cere 5 milioane de euro pe an

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează