INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi

Chiricheș, în duel cu Mertens/ foto: Imago Images
Chiricheș, în duel cu Mertens/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 12:45 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 13:16

Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul naționalei României, ar putea pleca de la Sassuolo în această perioadă de transferuri.

Fundașul central este dorit de o altă echipă din Serie A, nou-promovata Monza, echipa patronată de Silvio Berlusconi, potrivit Gazzetta dello Sport.

Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”
ROMÂNIA
Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”

Chiricheș, dorit de Monza

Relația dintre Sassuolo și Monza este una bună, după ce echipa nou-promovată i-a împrumutat pe mijlocașii Frattesi și Mazzitelli de la actuala echipă a lui Chiricheș în sezonul trecut.

Echipa patronată de Berlusconi dorește acum alți trei jucători de la Sassuolo, pe fundașii Vlad Chiricheș și Kaan Ayhan, dar și pe atacantul lateral Defrel. În acest sezon, fundașul român a fost un jucător de bază la „verzi”, care au terminat sezonul pe locul 11 în Serie A. Căpitanul României a jucat 29 de meciuri, nu  marcat și nu a pasat decisiv.

2,5 milioane de euroeste cota lui Chiricheș, potrivit transfermarkt.com

Chiricheș vrea să se retragă de la naționala României

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, veteranii Vlad Chiricheș (32 de ani) și Alexandru Maxim (31) au de gând să renunțe la tricolor după următoarele trei meciuri, adică la mijlocul lunii.

Ei le-au transmis deja antrenorilor intenția aceasta, pe care nu au anunțat-o încă în public pentru a nu agita și mai tare atmosfera deja proastă din lot.

Chiricheș a greșit decisiv în fazele din care Muntenegru a înscris două goluri, apoi s-a supărat și vrea să renunțe la echipa națională. Aceeași intenție o are și Maxim, folosit la Podgorica numai în repriza a doua, după ce l-a înlocuit pe Olaru.

Surse din lot povestesc că veteranii naționalei au discutat deja despre subiectul retragerii cu colegi și cu membri ai staff-ului. Amândoi sunt supărați din cauza criticilor de după înfrângerea din Muntenegru, 0-2.

Erau oricum dezamăgiți fiindcă ei considerau că naționala a fost tratată cu prea multă asprime în anii aceștia în care nu a izbutit să se mai califice la vreun turneu final.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jucătorul lui Manchester City i-a fost oferit lui Real Madrid! Cere 5 milioane de euro pe an

Messi, lăudat de selecționerul Argentinei: „E ca Rafael Nadal”. Reacția soției a fost savuroasă: „Gata! Acum, acasă!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2022, 13:45

I-ar pune Dumnezeu mana pe capul in "pielea goala".Nu inteleg cum a reusit sa joace din ce in ce mai slab.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close