INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Antoine Griezmann trimite săgeți către Ronald Koeman: „Deschamps știe unde să mă pună în teren”

Antoine Griezmann, la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Antoine Griezmann, la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 13:44 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 13:51

Antoine Griezmann (29 de ani), autorul primului gol în meciul de la Zagreb (câștigat de Franța, 2-1 cu Croația) l-a „înțepat” pe Ronald Koeman (57), antrenorul Barcelonei: „Aici mă bucur de încrederea deplină a selecționerului și a colegilor și am profitat”.

Franța a depășit finalista ultimului Mondial și în returul de la Zagreb (2-1) și domină grupa sa din Liga Națiunilor, alături de Portugalia. Drumul spre succesul contra Croației a fost deschis miercuri de Antoine Griezmann. Atacantul n-a scăpat prilejul de a trimite săgeți către noul său antrenor de la Barcelona. 

„Selecționerul știe unde să mă așeze în teren. Aici mă bucur de încrederea deplină a lui și a colegilor și am profitat. A fost un meci complicat, puțin estetic, pe un teren greu. Dar am știut să suferim, să ne etalăm forța. Am dat un gol frumos, am lovit bine mingea și sunt mulțumit”.

Lui Griezmann nu-i convine în bandă

Grizou a jucat în poziție centrală, în spatele vârfurilor Martial și Mbappé, ultimul reușind golul cu care campioana mondială a închis tabela. Când joacă pentru Les Blues, unde are și concurență mai redutabilă, Antoine beneficiază de mai multe mingi și de ocazii mai numeroase, comparativ cu situația din echipa lui Ronald Koeman. 

La fel ca Valverde și Sétien, olandezul îl joacă lateral, pe dreapta, și e puțin implicat în schemele blaugrana, ducând și dorul lui Simeone de la Atlético.

3 goluria reușit Griezmann în ultimele patru meciuri la naționala Franței, în „dubla” cu Croația și în amicalul cu Ucraina. La Barcelona lui Koeman, n-are niciunul în 184 de minute. A marcat doar în amicalul cu Elche

VIDEO. Griezmann a marcat un gol crucial pentru Barcelona în sezonul trecut din Liga Campionilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

ISLANDA. Învingătoarea României din barajul Euro a jucat fără întreg stafful, izolat din cauza unui colaborator infectat

20 meciuri s-au jucat ieri în Liga Națiunilor! Rezultatele complete + marcatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close