INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR / ISLANDA - BELGIA 1-2

ISLANDA. Învingătoarea României din barajul Euro a jucat fără întreg stafful, izolat din cauza unui colaborator infectat

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 10:05 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 10:15

Chemat de urgență de la naționala U21 și ajutat de selecționerul U17 și de cel al echipei U19 feminine, Arnar Þór Viðarsson n-a putut evita al optulea eșec islandez în competiție.

Islanda nu l-a avut miercuri seară pe bancă pe Kurt Hamren, nici pe vreunul din membrii staffului său! Toți au fost trimiși în carantină de KSI (federația din Reykjavik), după ce un colaborator al lor s-a infectat cu COVID-19. Astfel că învingătorii României din semifinala barajului de Euro 2020 l-au chemat urgent pe selecționerul de la U21 la meciul cu Belgia (1-2). Arnar Þór Viðarsson a fost ajutat ca "secund" de Davíð Snorri Jónasson, antrenorul echipei U17, iar Þórður Þórðarson, de la reprezentativa feminină U19, s-a ocupat de portari. Nu au putut evita noul eșec în Liga Națiunilor!

„Păcat că n-am egalat”

"Nici nu am apucat să sărbătoresc succesul de la tineret că a trebuit să gândesc aventura de la echipa mare. N-am prea dormit, dar a fost o plăcere să răspund chemării federației și provocării. Am ținut legătura cu cei de la izolare și a fost o experiență bună, deși nu am obținut un rezultat pozitiv. Jucătorii au respectat planul, păcat că n-am putut să egalăm. Diferența a făcut-o Lukaku, mereu este la locul și timpul potrivit în careu. Suntem mândri de joc", a declarat Arnar Viðarsson. 

8 înfrângeridin tot atâtea meciuri jucate în Nations League are Islanda, golaveraj 3-24. Belgia a învins-o de patru ori, marcându-i 12 goluri

Citește și alte știri despre Liga Națiunilor:

România - Austria 0-1 FOTO » Octombrie de coșmar! 3 înfrângeri pentru „tricolori” într-o săptămână

LIGA NAȚIUNILOR. FOTO 20 meciuri s-au jucat azi în Liga Națiunilor! Rezultatele complete + marcatori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close