INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona și Al Sadd, întâlnire decisivă pentru Xavi » Antrenorul pune presiune: „Vreau să revin acasă!”

Xavi vrea să revină la Barcelona // FOTO: Imago
Xavi vrea să revină la Barcelona // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 10:06 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 10:34

După demiterea lui Ronald Koeman, Barcelona insistă pentru aducerea lui Xavi (41 de ani), fostul mijlocaș al catalanilor.

Șefii Barcelonei fac eforturi pentru a-i convinge pe șeicii de la Al Sadd (Qatar) să-l lase pe Xavii să revină în Catalunya. Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, și Mateu Alemany, directorul sportiv, se află la Doha pentru negocieri.

Azi, întâlnire decisivă între Barcelona și Al Sadd pentru Xavi

Miercuri seară, cei doi șefi al Barcelonei au avut o primă întâlnire cu reprezentații lui Xavi și directorul general de la Al Sadd, însă nu au ajuns la un acord.

Azi, cele două cluburi vor discuta din nou. În plus, Xavi se va vedea cu șeicul Turki Al-Ali, cel care conduce clubul, pentru a-l convinge să-l lase să plece. Cei doi au discutat și în urmă cu o săptămână, când acesta i-a promis antrenorului că nu se va opune plecării dacă Barcelona îl va căuta.

Cu toate acestea, șeful lui Al Sadd aștepta să discute direct cu Joan Laporta, care nu a făcut însă deplasarea în Qatar. Negocierile sunt în acest moment în impas, scrie Mundo Deportivo. 

Barcelona și Al Sadd, întâlnire decisivă pentru Xavi » Antrenorul pune presiune: „Vreau să revin acasă!”
Șefii Barcelonei, în tribună la meciul lui Al Sadd // FOTO: Imago

Dacă cele două cluburi nu vor ajunge la un acord pentru ca Xavi să plece gratis, pentru Barcelona singura variantă ar fi să plătească clauza de reziliere a tehnicianului. Adică 5 milioane de euro!

Xavi visează la revenirea la Barcelona

După egalul dintre Al Sadd și Al Duhail, 3-3, Xavi a vorbit despre viitorul său și a spus că își dorește să preia formația catalană acum.

„Îmi doresc foarte mult să revin acasă. Cele două cluburi discută și trebuie să se rezolve. Îmi doresc foarte mult, dar e vorba de respect. Am un contract și cluburile trebuie să fie de acord. Sper să se întâmple asta. Sunt foarte optimist. E o chestiune ore , poate de zile. Eu am fost foarte clar, cluburile știu ce îmi doresc. Sper să se poată face”, a spus Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

VIDEO Xavi, momente spectaculoase la Barcelona

Citește și: 

Xavi vrea să o reinventeze pe Barcelona! » Cele 4 transferuri cerute lui Laporta

10 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo Kiev – Barcelona » Moment inedit între puștii catalani + ce semn i-a făcut Hațegan lui Lucescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează