INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lovitură pentru Barcelona. Antrenorul dorit în locul lui Xavi poate fi blindat cu o clauză de reziliere uriașă!

Roberto De Zerbi, managerul lui Brighton, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Anglia // Foto: Imago
Roberto De Zerbi, managerul lui Brighton, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Anglia // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 14:53 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 15:17

Roberto De Zerbi (44 de ani), aflat printre favoriți pe lista candidaților pentru a prelua Barcelona din vară, a primit oferta de prelungire a contratului scadent în 2026 și Brighton vrea să-i dubleze clauza de reziliere, cifrată în prezent la 11,7 milioane de euro. Marca dezvăluie că antrenorul italian ar fi fost contactat încă din noiembrie!

Veste proastă pentru FC Barcelona. Unul dintre antrenorii cotați cu cele mai mari șanse să se transfere pe banca tehnică a campioanei Spaniei la vară este în pragul „blindării" sale la Brighton.

Șumudică s-a despărțit OFICIAL de Gaziantep!
TURCIA
Șumudică s-a despărțit OFICIAL de Gaziantep!

Presa engleză anunță astăzi că șefii clubului din Premier League i-au pregătit lui Roberto De Zerbi un nou contract. Italianul, al cărui actual acord va expira pe 30 iunie 2026, este tentat să nu plece la sfârșitul acestui sezon cu o ofertă de reînnoire, pentru încă un an, după cum a confirmat informația și Marca. Spaniolii au aflat însă detaliul esențial.

De Zerbi ar deveni mult prea scump pentru Barcelona!

Prelungirea ar fi însoțită de o mărire de salariu și de o schimbare în ceea ce privește clauza de reziliere. Situată acum la 10 milioane de lire sterline (11,7 milioane de euro) conform Marca și 14 milioane € potrivit Sportmediaset, aceasta ar putea ajunge la o sumă dublă, undeva în jurul a 25 de milioane de euro.

Locul al nouălea, la trei puncte de Conference League

„Cei de la Brighton au sesizat mai demult că De Zerbi a început să fie curtat de multe cluburi din Europa după aproape două sezoane foarte bune făcute cu «pescărușii».

Liverpool, Bayern, Chelsea și Manchester United l-au pus pe radar și îi vor face și propuneri în vară, atunci când postul de antrenor ar deveni vacant, Jurgen Klopp, Thomas Tuchel și Erik ten Hag fiind pe picior de plecare", a dezvăluit Sportmediaset.

De Zerbi a fost recomandat Barcelonei de Guardiola

„Sirenele sună de câteva săptămâni și nu va fi deloc ușor pentru Brighton să îl păstreze pe italian. Aflată încă în Europa League, unde în „16-imi" înfrunta Roma, Brighton ocupă al nouălea loc în Premier League, la 3 puncte de locul al șaptelea, ultimul ce asigură prezența în Europa prin intermediul Conference League", scrie Gazzetta dello Sport.

2,3milioane de euro este salariul net anual primit de Roberto De Zerbi la Brighton, cu care a înregistrat 35 de victorii, 17 remize și 24 de eșecuri, golaveraj 154-117

Roberto De Zerbi, care a reușit să o califice pe Brighton, în premieră în istoria de 122 de ani a clubului!, în cupele europene, a fost recomandat președintelui Joan Laporta și de Pep Guardiola.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”
ANGLIA
Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”
Semne îngrijorătoare pentru Răzvan Lucescu la PAOK » Ce i-ar putea pune în pericol titlul
GRECIA
Semne îngrijorătoare pentru Răzvan Lucescu la PAOK » Ce i-ar putea pune în pericol titlul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  06 Martie 2024, 19:26

Acest asa zis jurnalist cu prenumele daniel isi merita pe deplin numele de familie.

VardyParty
VardyParty  •  06 Martie 2024, 16:33

Nu-i nimic; “undeva in jurul” (ca tot citim asta ZILNIC in GSP), undeva in jurul a 25mii pe lunā, Şumi aduce majig baghet cu el. Sari, Barcelona, sari? PS Vine si Ianis, “sā ajute Barca”, in memoria lui tata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează