INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Arturo Vidal, mesaj direct către conducere: „Dacă simt că nu sunt important, plec!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 16:04

Chilianul Arturo Vidal (32 de ani) ia în calcul despărțirea de FC Barcelona.

Vidal, mai mult rezervă în acest sezon sezon, a izbutit să marcheze 4 goluri pentru catalani. Ultimul a fost unul de 3 puncte, în victoria 2-1 cu Leganes, din week-end-ul precedent. Mijlocașul chilian are un contract valabil cu Barcelona până la finalul sezonului 2020/2021, dar nu exclude o plecare înainte de termen.

„Aș vrea să rămân aici pentru totdeauna, dar trebuie să fiu realist. Dacă în decembrie sau la finalul sezonului voi simți că nu sunt suficient de important aici, va trebui să găsesc o soluție, să îmi extind orizontul”, a declarat Vidal pentru TV3.

Vidal are o concurență infernală pentru un post de titular în mijlocul Barcelonei. Catalanii îi au în acea poziție pe Frenkie de Jong, Arthur, Sergio Busquets și Ivan Rakitic.

15.000.000 de euroeste cota lui Arturo Vidal conform transfermarkt.de

Vezi și:

Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  29 Noiembrie 2019, 17:49

Adevarul e ca vestiarul Barcelonei e ticsit de valori, concurenta pe posturi e criminala! Vidal a adus de multe ori un plus in jocul Barcei, dar e greu sa fie impus ca titular.

realcf
realcf  •  29 Noiembrie 2019, 17:11

Nu esti important...poti sa pleci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează