INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA - BORUSSIA // Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul!

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 09:38

Lionel Messi, 32 de ani, ar urma să câștige al 6-lea Balon de Aur. Luni, 2 decembrie, căpitanul Barcelonei, îi va depăși pe Virgil Van Dijk (Liverpool) și Cristiano Ronaldo (Juventus), anunță Mundo Deportivo

  • Barcelona va juca miercuri, de la ora 22:00, contra celor de la Borussia Dortmund, în grupele Ligii Campionilor. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

După patru ani, Leo Messi va câștiga probabil încă o dată Balonul de Aur. A 6-a oară! Acesta este subiectul principal al Mundo Deportivo. Potrivit cotidianului catalan, căpitanul Barcelonei și al Argentinei ar urma să primească trofeul pe 2 decembrie, în fastuoasa gală ce va avea loc la Théâtre du Châtelet, în Paris.

BARCELONA - BORUSSIA // Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul!

France Football, revista care realizează din 1956 cea mai importantă ierarhie a anului în fotbal, are voturile din 9 noiembrie. 182 de ziariști din lumea întreagă au participat la anchetă, iar atacantul în vârstă de 32 de ani ar fi primul în top. Înaintea lui Virgil van Dijk (Liverpool) și Cristiano Ronaldo (Juventus).

„Nu voi câștiga în acest an Balonul de Aur. Pentru mine, Leo Messi e marele favorit. Individual, a fost cel mai puternic"
Kylian Mbappé, atacant PSG

MD susține că ziariștii de la France Football ar fi fost luni la Barcelona pentru a realiza interviul cu Leo. Cea mai clară dovadă că el este învingătorul.

700 de partideva avea Leo pentru Barcelona după confruntarea cu Dortmund (a marcat 612 goluri)

În 2019, Messi a cucerit titlul în LaLiga și Supercupa Spaniei. Nu doar atât. A fost golgeterul campionatului iberic și Gheata de Aur. Și, nu în ultimul rând, cel mai prolific jucător al Ligii Campionilor. Pe 23 septembrie, a fost ales FIFA The Best. Pe 2 decembrie, va fi și Balonul de Aur?! 

52 de meciuri(42 la Barcelona - 10 la națională) a jucat Messi în 2019, având 44 de goluri (39-5) și 17 assisturi (15-2)

36 de goluria înscris Messi la Barcelona pentru a cuceri "Pichichi" (Spania) și Gheata de Aur a anului în 2018-2019

12 goluria adunat argentinianul în Liga Campionilor, fiind cel mai prolific jucător al sezonului trecut

„Dacă Balonul de Aur e oferit celui mai bun jucător al acestei generații, ar trebui dat întotdeauna lui Messi. Totuși, dacă acest trofeu e pentru cel mai valoros fotbalist al sezonului, atunci acesta este Van Dijk”
Jürgen Klopp, manager Liverpool

Citește și:

S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fotbalpepaine
fotbalpepaine  •  26 Noiembrie 2019, 12:39

Aia de la Mundo Deportivo sunt cel putin la fel de prosti ca voi. Daca au facut interviu cu Mesii, inseamna ca anul acesta castiga doi fotbalisti balonul de aur, pentru ca acum o luna au fost la Torino sa faca cu Ronaldo. (tot voi, minunata presa scriati) E clar, anul acesta impaca si capra si varza, castiga ambii. :)))

submarina
submarina  •  26 Noiembrie 2019, 12:27

Lui Messi nu trebuie de dat al 6-lea Balon de Aur din două motive (părerea mea): păstrarea numărului egal de Baloane între El și Cr.Ronaldo (câte 5 la număr), pentru că în acest caz rezultă că argentinianul s-a dovedit până în final a fi mai bun decât portughezul, ceea ce nu corespunde adevărului, ambii sunt irepetabili. Iar în al doilea, nu l-a meritat. La Liverpool, echipa care a câștigat UCL, au fost jucători mai în formă.

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 11:32
Postat de Clau Alex Berdei pe 26 Noiembrie 2019, 10:58

Messi a fost golgheter in LA LIGA si CL.A mai fost si cel mai bun pasator din campionat.A castigat campionatul,semifinala de CL si finala de cupa.Daca nici acum nu merita...

Messi a ajuns in semifinale UCL si titlul de golgeter in UCL si in Spania,dar asta nu se compara cu castigarea trofeului UCL,a supercupei Europei...plus ca Virgil Van Dijk a jucat si finala uefa nations league cu Olanda impotriva Portugaliei...balonul de aur mai mereu la luat un castigator de UCL,pentru ca este CEA MAI IMPORTANTA COMPETITIE intre cluburi...a mai castigat Messi nemeritat un balon de aur intr-un an cand Sneijder a jucat finala cupei Mondiale cu Olanda si a castigat UCL,campionatul si cupa si a jucat fenomenal in sezonul ala...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează