INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona se gândește s-o dea în judecată pe AS Roma » Ce i-a deranjat pe catalani

Jose Mourinho // FOTO: Imago
Jose Mourinho // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 11:07 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 14:18

Echipele masculine și feminine ale Barcelonei și Romei urmau să se dueleze pentru Trofeul Gamper, dar clubul italian a anulat participarea, spre nemulțumirea catalanilor.

În acest an, AS Roma urma să fie adversara Barcelonei pentru Trofeul Joan Camper, organizat de catalani la începutul fiecărui sezon, pe stadionul Camp Nou.

Patrick Kluivert acuză, după ce a fost dat afară de la Barcelona: „Laporta a vrut o cunoștință de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații”
SPANIA
Patrick Kluivert acuză, după ce a fost dat afară de la Barcelona: „Laporta a vrut o cunoștință de-ale lui în locul meu. Nu am primit explicații”

Luni seară, clubul italian a emis un comunicat prin care anunța că nu mai participa la amicalul din 6 august.

Motivul? Romanii spun că sunt nevoiți să facă anumite schimbări în programul din perioada de pregătire.

AS Roma comunică faptul că își retragere participarea de la Trofeul Joan Gamper, care urma să aibă loc în Barcelona, 6 august. Decizia vine ca urmare a necesității de a schimba modul în care sunt planificate amicalele în această vară. 

Dorim să avem cele mai bune condiții de pregătire pentru echipa masculină, dar și pentru cea feminină. Ambele echipe își vor continua pregătirea cu amicale care să aibă un impact mai mic în ceea ce privește deplasările. Mulțumim Barcelonei pentru invitație.

- comunicat AS Roma

Barcelona se gândește s-o dea pe Roma în judecată

Presa din Spania scrie că Barcelona a început deja să caute un nou adversar, în timp ce avocații clubului studiază posibilitatea de a da Roma în judecată și de a cere despăgubiri, considerând că italienii le-au provocat un prejudiciu după ce au anulat amicalul.

VIDEO Dani Alves a plecat de la Barcelona

 Citește și:

Luis Suarez și-a găsit noul club, cu 37 de titluri: „Dacă n-ar fi răspuns cu entuziasm, nu l-am fi așteptat acum”

Tătărușanu pleacă de la AC Milan pentru a fi rezervă la altă superechipă de Serie A? Sau alege noua trupă a lui Berlusconi?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  28 Iunie 2022, 14:11

Ultimul paragraf : "Presa din Spania scrie că Barcelona a început deja să caute un nou adversar, în timp ce avocații clubului studiază posibilitatea de a da Roma în judecată și de a cere despăgubiri, considerând că italienii le-au provocat un prejudiciu după ce au anulat amicalul cu o săptămână înainte de data disputării." Ceva mai sus scrie : " Luni seară, clubul italian a emis un comunicat prin care anunța că nu mai participa la amicalul din 6 august." Suntem in 28 iunie. Calculati voi cat mai e pana pe 6 august. Sarim toata luna iulie ? :)))))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Iunie 2022, 12:50

dar noi...noi asteptam acest eveniment ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează