INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-3

BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-3 // Leo Messi și-a pierdut cumpătul! Nervi după eliminarea din Supercupă: „Am făcut greșeli copilărești! Nu meritam să pierdem”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 09:42

Leo Messi, starul Barcelonei, a avut un discurs dur după eliminarea din Supercupa Spaniei, 2-3 cu Atletico Madrid, într-un meci în care catalanii au primit două goluri în minutele 81 și 86. 

Este o rușine! Nu meritam să pierdem. Am jucat bine, ne simțeam mai bine decât în ultima vreme. Controlam jocul, dar în ultimele 10 minute au întors scorul. Este dureros să pierzi pentru că vorba de un trofeu. Dar am jucat bine și am avut ghinion că nu am câștigat. Chiar dacă e nedrept, am pierdut.  

Am făcut greșeli copilărești! Practic le-am făcut cadou golurile. Avem încredere în Valverde. Muncim pentru a fi mai buni. Nu am jucat bine în ultima vreme, chiar dacă suntem lideri în La Liga”, a declarat Leo Messi potrivit As. 

Vezi și: 

Șefii Barcelonei, decizie clară în cazul lui Ernesto Valverde! Ce se întâmplă cu antrenorul după eliminarea din Supercupa Spaniei

FOTO Tupeu de milionar! Joao Felix s-a îmbrâncit cu Messi, Luis Suarez și Jordi Alba

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  10 Ianuarie 2020, 14:59

Este blestemul pariorilor dupa punctu cedat, tot in final, concitadinei Espanyol ! Messi in ultimele 30 min. nu a atins mingea, eu si foarte multi pariori am pierdut. Dumnezeu nu doarme !

andrei.f
andrei.f  •  10 Ianuarie 2020, 14:26

Apararare vraiste, pique triblat ca in curtea scolii, grizman nu inscrie singiut cu portaru

sasesase
sasesase  •  10 Ianuarie 2020, 13:10

Messi și Ronaldo nu știu să piardă. Foarte egoiști, umflați de masa media. Baloanele lor de aur nu sunt decât baloane de săpun. Un plus totuși pentru Ronaldo că a jucat în PL. Pigmeul ăla argentinian nu ar fi făcut față în PL

Vezi toate comentariile (4)
Comentează