INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, avertizată de unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai săi: „Dacă Barca vrea să plec, atunci să mă anunțe!”

Luis Suarez (primul din dreapta) a înscris în Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages
Luis Suarez (primul din dreapta) a înscris în Barcelona - Bayern 2-8 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 15:51 / Actualizat sambata, 22 august 2020 16:04

Luis Suarez (33 de ani) se adaugă lui Lionel Messi (33) pe lista incerților în privința viitorului la Barcelona. „Nu am vorbit cu antrenorul Koeman și nimeni nu mi-a spus că sunt pe lista de transferuri”.

Dacă Messi se simte mai mult în afara Barcelonei, iar Piqué a declarat, după „sfertul” cu Bayern (2-8), că e gata să plece, un al treilea star blaugrana alimentează incertitudinile. Într-un interviu în El Pais, Luis Suarez a lansat un mesaj clar către conducerea clubului catalan. 

„Dacă Barca vrea să plec, atunci să mă anunțe! Nu am vorbit cu antrenorul Koeman și nimeni nu mi-a spus că sunt pe lista de transferuri. Se spune că președintele ar fi rostit câteva nume ce ar putea fi cedate, dar nu știu cine. Aș vrea să rămân și simt că mai pot da mult pentru club, doar că dacă se consideră că trebuie să fiu sacrificat pentru reconstrucție atunci voi accepta”, explică atacantul uruaguayan.

Luis Suarez: „Ceea ce acum e alb mâine devine negru și viceversa”

„Pistolarul" a făcut autocritica după rușinea pățită la Lisabona: „Suntem vinovați cu toții, Bayern a fost mai în formă, s-a adaptat mai bine formatului special al Ligii. Nu știm ce s-ar fi întâmplat însă dacă jucam un meci și pe Camp Nou. Pe lumea asta lipsește coerența, răbdarea și memoria. 

Și când Real a fost eliminată de Ajax, îmi amintesc că doreau să fie vânduți Kroos și Modric, care azi au redevenit fenomenali. Păcat că suntem judecați prea ușor și prea des ceea ce acum e alb mâine devine negru și viceversa. Fotbalul e complex și e nevoie de cunoștințe sau argumente să explici lucrurile în profunzime, altfel analizezi doar superficial situația și dai verdicte nedrepte”.

Mai multe știri despre Barcelona:

Barcelona cumpără de la Manchester City! Ofertă pentru un fotbalist de mare viitor

Transformă Barcelona în „naționala” Olandei! Spaniolii au aflat țintele lui Ronald Koeman

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează