INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BETIS 5-2

Barcelona - Betis 5-2 // Antoine Griezmann a sărbătorit ca LeBron James și l-a copiat pe Messi: „L-am văzut la antrenamente"

Articol de - Publicat luni, 26 august 2019 13:03

Antoine Griezmann (28 de ani) şi-a cucerit fanii pe Camp Nou cu „dubla” din Barcelona - Betis 5-2, sărbătorind ca LeBron James. „Când lipsesc jucători importanţi, trebuie să-mi asum responsabilităţi”, a explicat francezul.

Messi şi Suárez în tribună cu copiii, Dembélé în universul lui, tot accidentat. Valverde, fără toată tripleta din atac a Barcelonei, venită după eşecul de la Bilbao. Betis deschide scorul şi Fekir face linişte pe Camp Nou. Criză blaugrana? Da de unde! A fost seara în care Antoine Griezmann s-a prezentat cu adevărat noilor fani. 

„Când lipsesc jucători importanţi, trebuie să-mi asum responsabilităţi, să fac un pas în faţă„, a zis francezul. Zis şi făcut. „Dubla” atacantului de 120 de milioane E în doar nouă minute a declanşat revenirea Barcelonei. 

Debut la 16 ani şi 10 luni! 

Golul al doilea? L-am văzut pe Messi marcând la antrenamente şi am încercat să-l copiez”. Chiar i-a reuşit execuţia de la marginea careului, diagonală perfectă în plasa laterală. La primul a avut noroc, lovind mingea cu tibia (tot din pasele lui Sergi Roberto, 3 duminică!). Şi a sărbătorit aruncând sclipici după modelul LeBron James. 

„Dacă trebuie să cer iertare cuiva o voi face pe teren, unde mă exprim cel mai bine”. Şi Grizou şi-a ţinut cuvântul, primind 3 stele în Marca. A marcat şi Carles Pérez, 21 de ani, tot în premieră în blaugrana, şi a fost loc de debutul precoce al atacantului din Guineea-Bissau, Anssumane Fati, la doar 16 ani şi 10 luni! 

135 de goluriîn LaLiga are Griezmann, fiind al doilea marcator francez după Benzema, cu 150. A ajuns deja în Top 30

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO+FOTO Ansu Fati a debutat la Barcelona la doar 16 ani! Felicitat de Messi după meci + a avut nevoie de acordul părinților ca să joace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  26 August 2019, 19:38

Visca barça!!! Frumos spectacol oferit de tinerii barçei.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 August 2019, 16:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează