INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona - Bilbao 4-0 » Dembele, evoluție stelară pe Camp Nou. Francezul a marcat un gol superb și a oferit două pase decisive

Barcelona - Bilbao/ foto: Guliver/GettyImages
Barcelona - Bilbao/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 22:18 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 00:13

FC Barcelona a surclasat-o acasă pe Athletic Bilbao, scor 4-0, într-un meci din etapa #26 din La Liga. E al treilea meci consecutiv în care catalanii înscriu de patru ori, după 4-2 la Napoli și 4-1 la Valencia.

Toate rezultatele etapei #26 din La Liga AICI

Barcelona a controlat prima repriză, fără să aibe însă mari ocazii. Prima șansă de a deschide scorul i-a aparținut lui Ferran Torres în minutul 32, dar șutul bun al spaniolului a fost respins de portarul lui Bilbao. Catalanii au deschis scorul 5 minute mai târziu, prin Aubameyang. Acesta a trimis mingea în poarta goală, după ce balonul fusese inițial trimis în bară de Pique, cu o lovitură de cap. 

Torres a fost din nou aproape de gol, după o oră de joc. Spaniolul a șutat din marginea careului, dintr-o poziție centrală, dar Unai Simon a fost din nou la post. Dembele a marcat pentru 2-0 în minutul 73, după un șut superb în vinclu, la colțul scurt. A fost primul gol al francezului în acest sezon.

Ousmane a fost din nou decisiv, în minutul 90. Acesta a centrat perfect cu piciorul stâng, iar Luuk de Jong a marcat cu o lovitură din cap din apropierea porții. Dembele a mai reușit o pasă decisivă, 3 minute mai târziu. Francezul a centrat în fața porții, iar Depay a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

FINAL. Barcelona - Bilbao 4-0

+6 FOTO

Echipele de start:

FC Barcelona: Ter Stegen - Alves, Araujo, Pique, Dest - Pedri, Busquets, Gavi - Traore, Aubameyang, F. Torres
Rezerve: Tenas, Puig, Nico, Neto, Mingueza, Lenglet, E. Garcia, Depay, Dembele, L. de Jong, F. de Jong, Braithewaite
Antrenor: Xavi

Athletic Bilbao: Simon - Lekue, Vivian, Alvarez, Balenziaga - Zarraga, Vencedor, Vesga, Serrano - Villalibre, Garcia
Rezerve: Agirrezabala, Bechiche, Capa, de Marcos, D. Garcia, Martinez, Munianin, Nunez, Petxa, Sancet, I. Williams, N. Williams
Antrenor: Marcelino

Citește și:

Federația Engleză, măsură extremă împotriva Rusiei: „Se aplică pentru toate competițiile”

Rusia NU mai există pentru FIFA! Obligată să își schimbe denumirea la meciuri + alte două pedepse fără precedent în istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
michael
michael  •  28 Februarie 2022, 10:08

Barca pare să joace cu totul altceva, de la venirea lui Xavi!! Au niște puști de aur, precum Pedri, Gavi, cu o maturitate de neimaginat, la vârsta lor. La fel și cu cei veniți în iarnă, Barca pare să fi tras lozul câștigător. Însă chiar și așa, nu mai poate spera la locul 1(dată fiind diferența dintre Real și ea). De văzut ce va face în EL, singurul obiectiv rămas ptr. acest sezon.

lionforever
lionforever  •  27 Februarie 2022, 23:34

Visca barca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează