INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

BREAKING NEWS Rusia NU mai există pentru FIFA! Obligată să își schimbe denumirea la meciuri + alte două pedepse fără precedent în istorie

FIFA a anunțat o serie de măsuri extrem de dure împotriva Rusiei, după invazia lansată de Vladimir Putin în Ucraina. +29   FOTO
FIFA a anunțat o serie de măsuri extrem de dure împotriva Rusiei, după invazia lansată de Vladimir Putin în Ucraina.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 21:56 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 22:08

FIFA a anunțat o serie de măsuri extrem de dure împotriva Rusiei, după invazia lansată de Vladimir Putin în Ucraina. 

Consiliul FIFA s-a întrunit de urgență astăzi și a validat o serie de măsuri dure prin care condamnă atitudinea Rusiei. Echipa națională pregătită de Valeri Karpin nu va mai putea participa în competiții sub denumirea „Rusia”, ci sub „Uniunea de Fotbal a Rusiei (RFU)”. Este o măsură inspirată de la Comitetul Olimpic Internațional, fiind valabilă inclusiv la Jocurile Olimpice, indiferent de sport. 

Garry Kasparov vorbește despre planul de rezervă al lui Putin: „Dacă tot nu a căzut Kievul, asta urmează, fiindcă nu îi pasă”
RUSIA
Garry Kasparov vorbește despre planul de rezervă al lui Putin: „Dacă tot nu a căzut Kievul, asta urmează, fiindcă nu îi pasă”

FIFA amenință că ia în calcul o potențială excludere a Rusiei din toate competițiile, dacă ofensiva din Ucraina nu este oprită.

Măsurile anunțate astăzi de FIFA împotriva Rusiei: 

  • Nicio competiție internațională nu se va disputa pe teritoriul Rusiei, meciurile considerat „acasă” fiind jucate pe teren neutru și fără spectatori;
  • Asociația membră care reprezintă Rusia va participa la orice competiție sub numele „Uniunea de Fotbal a Rusiei (RFU)” și nu „Rusia”;
  • Niciun steag sau imnul Rusiei nu va fi folosit în meciurile la care participă echipe de pe teritoriul Rusiei.

Rusia, izolată în lumea fotbalului

Anunțul FIFA vine la câteva ore după ce Federația Engleză de Fotbal a transmis că refuză să mai joace împotriva reprezentativelor Rusiei. În același timp, Polonia, Suedia și Cehia, adversarele Rusiei în play-off-ul pentru Campionatul Mondial din Qatar, boicotează meciurile împotriva rușilor.

Rusia a fost deposedată și de finala Ligii Campionilor din 2022, eveniment care ar fi trebuit găzduit de orașul Sankt-Petersburg.

VIDEO Stadionul din Siret, transformat în tabără pentru refugiații din Ucraina

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Putin, suspendat din funcție » „Executat” de prietenul român de la judo

Szczesny, vedeta lui Juventus, cheamă la revoltă generală: „Să refuze toți să joace contra Rusiei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
ucluj2011
ucluj2011  •  28 Februarie 2022, 16:41
Postat de Calin Catalin pe 28 Februarie 2022, 08:47

solicit pedepse dure pt canada si australia pentru gravele derapaje privind drepturile omului !!!!!! despre atacarea Serbiei , Siriei , Irakului, etc nu se mai vorbeste nimic !!!!! hiroshima si nagasaki va spun ceva ????????

BRAVO!!! Respect!!! După cum spuneam se judecă cu dublă măsură. Ce este OK pentru unii , nu este și pentru alții!!! Rușine FIFA!!! Ruține Occidentului în frunte cu USA!!!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  28 Februarie 2022, 14:07

Alta gaselnita! Ca sa nu-l supere pe Tar, UEFA si FIFA au gasit "solutia" cu "Uniunea...", de parca jucatorii, antrenorii, conducatorii federatiei ar fi altii! Cu Iugoslavia s-a rezolvat in cateva ore in 1992, acum se pare ca nu exista solutia eliminarii totale!!! Se pare ca forurile european si mondial nu au deloc coloana vertebrala cand e vorba sa respecte propriile reguli daca e vorba de cei mari!?! (de parca si acolo ar conduce... Burleanu!)

elgabri
elgabri  •  28 Februarie 2022, 12:53

Rusia nu mai exista pt FIFA ;)) Dar primeste un nou nume !!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează