INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA - BORUSSIA // Leo Messi îl vrea cu orice preț pe Neymar! L-a sunat după înfrângerea cu Liverpool: „Doar împreună putem face asta! În doi ani eu plec și rămâi tu”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 12:38

Neymar, 27 de ani, pare tot mai aproape de despărțirea de PSG, club pentru care evoluează din 2017. Atacantul brazilian ar putea ajunge la Barcelona. 

  • Barcelona va juca miercuri, de la ora 22:00, contra celor de la Borussia Dortmund, în grupele Ligii Campionilor. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

După ce l-a pierdut în 2017, pentru 222 milioane de euro, Barcelona a vrut să-l readucă pe Neymar în vară, dar negocierile cu PSG au picat. În 2020, catalanii ar putea încerca din nou, mai ales că Leo Messi, 32 de ani, este un fan al brazilianului. 

Revista France Football dezvăluie azi că Messi l-a sunat pe Neymar în finalul sezonului trecut, după ce Barcelona a pierdut returul cu Liverpool, 0-4, în semifinalele Champions League. „Doar împreună putem câștiga Liga! Vreau să te întorci. În doi ani eu plec și tu rămâi singur. Vei lua locul meu”, i-a spus Messi lui Neymar. 

Neymar a venit la Barcelona în 2013, de la Santos. În 4 ani a jucat 186 de meciuri, marcând 105 goluri. În acest sezon, la PSG, a bifat doar 6 partide, marcând 4 goluri. 

Citește și: 

Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  26 Noiembrie 2019, 13:44

LA 29 DE ANI,DUPA CUM JOACA ACUM,NEYMAR VA FI TERMINAT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează